Beni ikna et

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soul4p
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Oncelikle herkese selam
Allah rızası için bana fanatik yada samsungcu damgası vurmayin
ben stock rom rootlu bir samsung s4 kullanıyorum bildiginiz gibi bütün sınırları zorlayan bir sistem ekranı da büyük iphone a göre birseyler sıralamama gerek yok zaten bu tür muhabbetleri çok görmüşsunuz eminim
iphone almak istiyorum nelerden eksik kalacağım nelerden fazla olacağım sizlere danışmak istiyorum benimle paylaşır misiniz neden iphone?

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en az İ5den bahsediyorum. acaba su oyunda donacak mı su oyunu uygulamayı destekliyormu vs gibi sorulardan kurtulacaksın. abuk sabuk donma yasamayacaksın. daha güvenli bir sistem kullanacaksın. güncellemeleri daha hızlı alacaksın benim açımdan iphone alacak olsam bu saydıklarım icin alırdım.

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Tek kelime stabilite

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Root lu s4' ten ios a geçeceksin demek. Root işlerini falan biliyorsan zaten az çok katkılarını zararlarını da biliyorsundur. :) Bence çok büyük eksiklik yaşamazsın ios ta. En kötüsü paralı bir programı bedava kurmak istersin kuramazsın. :) Ve de ekranı küçültmek zorunda kalacaksın, alışmakla alakalı kesinlikle çok büyük bir sıkıntı değil küçük ekran.

Sonuç olarak hızlı bir sistem istiyorsan ios sana göre demektir. Ama hızdan stabiliteden ödün verip daha gelişmiş bir sistem kullanmak istiyorsan da android en iyi seçim olur.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Root lu s4' ten ios a geçeceksin demek. Root işlerini falan biliyorsan zaten az çok katkılarını zararlarını da biliyorsundur. :) Bence çok büyük eksiklik yaşamazsın ios ta. En kötüsü paralı bir programı bedava kurmak istersin kuramazsın. :) Ve de ekranı küçültmek zorunda kalacaksın, alışmakla alakalı kesinlikle çok büyük bir sıkıntı değil küçük ekran.

Sonuç olarak hızlı bir sistem istiyorsan ios sana göre demektir. Ama hızdan stabiliteden ödün verip daha gelişmiş bir sistem kullanmak istiyorsan da android en iyi seçim olur.

Hocam roottan anlayan adam jailbreakinide yapar paşa paşa kurar uygulamalarını bedavaya hem cihaz brick olacak korkusuda yaşamaz :D