Bendeniz - Olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
92428697980740556.jpg

Albüm ile ilgili bilgiler

Bendeniz, dillerden düşmeyecek, ritmi ile saracak, duygusallığıyla sarsacak şarkılarla geliyor…

Kariyerinin 10. prodüksiyonunda 11 şarkıya imza atan Bendeniz, yeni çalışmasında hareketli şarkılara ağırlık verdi.Yüreklere dokunacak, klasik tabirle vazgeçilmez Bendeniz slowları ise "Olsun" da müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Önümüzdeki günlerde RMP etiketiyle müzik marketlerde sevenleriyle buluşmayan hazırlanan Bendeniz bu çalışmasında akustik düzenlemelerle dikkat çekecek.

Albüme adını veren "Olsun", Marşandiz Stüdyolarında kaydedildi. İlk klip şarkısı "Cumadan Pazara", bu yaz herkesi saracak, dillere düşecek. Ayışığı, Gidemedim gibi slow şarkılar da yürekleri yakacak, romantizmin doruğuna taşıyacak...

Volkan Akyol ile yaptığı "Gül Bahçesi" gönülleri fethedecek! Piyango, O Biliyor,ve Ağlat Hadi Beni adlı şarkılarını dinlemeye doyamayacaksınız. Bendeniz ile bu yıl, sağlığınız yerinde ritminiz doruğunda, neşeniz bol "Olsun"...

29/05/2009 tarihinde satışa sunulacaktır.

.Ç.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Albümü çok beğendim. Büyük emekler verilerek hazırlandığı her halinden belli. Ülkemizde böyle kaliteli çalışmaların yapılması gurur verici.

Herkese tavsiye ediyorum.

yigit555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece 1 şarkısını dinledim ve tebrik ediyorum çok beyendim.