Benden Eski SDN Anayasaları!!...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan patrick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
[size=12pt]1[/size]
SDN anayasasının 72,5 'uncu bendinin 496 satırının 34'üncü sütununun çakıştığı noktanın ihlalinin yasal uyarısına binaen ferman söyleyen/söyleten/söyleneni dinleyen/dinlediğini saklamayan/sakladığını bulamayan/bulduğunda emniyet güçlerine teslim etmenlere 89 koltuk altı gıdıklama, 73 bisikletle üstünden geçme, 800 bavula kafasını sıkıştırma, 681 kabloyla boşma teşebbüsünde bulunulma, 379 kedi cırmığı yemesi uygun görülmüş, iş bu belgenin muhtarlık tarafından soğuk damga ile birlikte ilgili kurumun genel müdürlüğüne teslimi

eğer bu konu lady yerine gentleman kullanılması münasebeti hususiyesinin fevkine uygunluğu halis düşüncelere gebeliği test edilip uygun tahlillerin bir suç barındırmadığı kanaat edildiği takdirde beraatine karar verilmiştir. (&)

[size=12pt]2[/size]
SD? yönetmeliğinin 325. fırkasının 27. bendinin c) kulpuna istinaden "baş kaldırmanın ve gruplaşmanın namütenadiyen istatistiki üsluba uygun olmayacak bir biçimde fevkaledeliğin fevkindesizliğinin hissedilmesi hasebiyle uygulanması gereken cezai muhitin bedeli 1390 akçe para, 805 aerobik, 172 incir ağacından düşüş, 480 halı saha maçı, 90 otur kalk, 34 selam çak, 13 sırıkla atlama, 5 dilini burnuna değdirme" olarak belirlenmiştir. iş bu yönetmeliğin kuralları sabitliği uygun görülmüş şahsın hatun eftul kişi olması göz önüne alınmayara ceza-i muhtraya çarptırılmasına karar verilmiştir.. (&)

[size=12pt]3[/size]
SD? yönetmeliğinin 156. fırkasının 70. hırkasına göre "kıvırmanın bedeli 500 akçe para, 700 mekik (kekik değil mekik), 300 falaka, 7 kafa dikleme betona yüksek atlayış" olarak belirlenmiştir. bu cezalardan kurtulmak için gözünü hiç açma derim ben, bu yazdıkların gözlerini kapadığın anın film şeridi olarak editle istersen he (&)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
çok anlamsız geldi bana.espiri yapmaya falanmı çaıştın?

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
yer6 dedi ki:

"Eski" ibaresini okumadın heralde! sen yenisin evlat buralarda... senin için anlamsız gelen şeylere yorum yazmak yerine yararlı konularda vakit geçir. kendini geliştirmen dileğiyle ;)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Karşıt görüşler hep terslenmemeli kanımca.Eleştiridir mükemmele ulaştıran.

Fazla kurcalanmıs kelimeler falan ama güzel daha kısa maddeler olsa daha komik olabilirdi.

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kimse kimsenin yazdıgı seye saygı duymuyorki ^^

eskiden yoktum iken :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Heytt be :D Pat. eski günleri gözümün önüne getirdin valla. :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
patrick dedi ki:
yer6 dedi ki:

"Eski" ibaresini okumadın heralde! sen yenisin evlat buralarda... senin için anlamsız gelen şeylere yorum yazmak yerine yararlı konularda vakit geçir. kendini geliştirmen dileğiyle ;)

Hem espiri yapmaya falan çalış hemde azarla olmuyor patrick olmuyor. :D
Uymuyorum ben bu yasalara tamam mı? Eskiymiş onlar nede olsa :P :*

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
patrick dedi ki:
yer6 dedi ki:

Eski ibaresini gördüm EVLAT.Espiri yapmaya çalışmışsın vede olmamış EVLAT.Ben yeni de değilim EVLAT.Bu espirinde boşa gitmiş yani.Yapılan yorumlara seviyeyi düşürerek,kendi arkadaşlarınla konuşuyomuş gibi cevap vermenide yadırgadım EVLAT.Daha güzel konular açman dileğiyle...

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
yer6 dedi ki:
patrick dedi ki:
yer6 dedi ki:

Eski ibaresini gördüm EVLAT.Espiri yapmaya çalışmışsın vede olmamış EVLAT.Ben yeni de değilim EVLAT.Bu espirinde boşa gitmiş yani.Yapılan yorumlara seviyeyi düşürerek,kendi arkadaşlarınla konuşuyomuş gibi cevap vermenide yadırgadım EVLAT.Daha güzel konular açman dileğiyle...

eski evlat mı diyim ne diyim :) kahretsin hep berbat espiriler yapıyorum ve üstüne de konu olarak ekliyorum... ne adamım yaa :D

:D :D evlat kızdın mı? kızma be bu kadar :D

neyse! baktın çok ilgini çekmedi yorum yazmayacaksın olacak bitecek yeraltı... yorum yazmak zorunda değilsin. varsın bu da bizim anlamsızlığımız olsun, bunu da paylaşmayı ver ;)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
emelden dedi ki:
patrick dedi ki:
yer6 dedi ki:

Hem espiri yapmaya falan çalış hemde azarla olmuyor patrick olmuyor. :D
Uymuyorum ben bu yasalara tamam mı? Eskiymiş onlar nede olsa :P :*

ya sorma, hem espiri yaptığımı sanıyorum, üstüne üstlük azarlıyorum.. bana hiç yakışmadı özür :$ :$ :)
eskidendi evet :* ama yaparız sana bişiler be emelden, sıkma canını :P

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
patrick dedi ki:
yer6 dedi ki:
patrick dedi ki:
yer6 dedi ki:

eski evlat mı diyim ne diyim :) kahretsin hep berbat espiriler yapıyorum ve üstüne de konu olarak ekliyorum... ne adamım yaa :D

:D :D evlat kızdın mı? kızma be bu kadar :D

neyse! baktın çok ilgini çekmedi yorum yazmayacaksın olacak bitecek yeraltı... yorum yazmak zorunda değilsin. varsın bu da bizim anlamsızlığımız olsun, bunu da paylaşmayı ver ;)

konudan uçtuk haa... (: (: (: