Bende Can Demir

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat forumda yeni sayılırım.
Kendimi kısaca tanıtım şuan öğrenciyim ama ilerde ki hedefim ise büyük bir şirkette it departmanında görev almak ya da Bilişim ile ilgili bir şirkette çalışmak ve mümkün olursa g.müdür olmak biliyorum hedeflerim yüksek ama bunun hakkını veriyorum.
Serverlar konusunda epeyce bilgiye sahibim yani bir domain kurup active directory ile kullanıcıları çok kolay yönlendirebilirim.Gpo ile aramda iyidir.child domain felan da yapabiliyorum.
Şuan ise ccna kasıyorum yakında sertifika alacak düzeyede gelirim.burada bırakmıcam routing konusunda sonuna kadar kasıcam artık ccnp'den sonra ne varsa.d
İt departmanında çalışan abilerimden tavsiye istiyorum ne olursa.
Şuan 19 yaşımdayım.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hoşgeldin aramıza bilgilerinle bilgilendir bizi :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Dalga geçtiğinizi mi sanıyorsunuz sizi mod yapanlara yazıklar olsun.

---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Bilgilendiricem hepinize sıra gelicek...

Arkadaş sen bu insanların senine dalga geçtiğini nerden çıkardın? takip ediyorum demişsin, bence eksik takip etmişsin!. Etsen kimsenin kimseyle dalga geçmeyeceğini de bilirsin. Kullandığımız usluba dikkat edelim biraz.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar sakin. İnternet ortamının dezavantajı bu işte :( Mimikler olmayınca söylenilmek istenen anlaşılmıyor. Gerçekten de bu çaba ile siz çok yakında genel müdür olursunuz. :flowers:

Aramıza hoşgeldiniz

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
hg kardeşim umarım faydalı olursun bize bilgilerinle aranızda atışmayın gerek yok...

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş sen bu insanların senine dalga geçtiğini nerden çıkardın? takip ediyorum demişsin, bence eksik takip etmişsin!. Etsen kimsenin kimseyle dalga geçmeyeceğini de bilirsin. Kullandığımız usluba dikkat edelim biraz.
Forumu değil siteyi kastetmiştim takip ediyorum diye düzgün oku lütfen

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

Arkadaşlar sakin. İnternet ortamının dezavantajı bu işte :( Mimikler olmayınca söylenilmek istenen anlaşılmıyor. Gerçekten de bu çaba ile siz çok yakında genel müdür olursunuz. :flowers:

Aramıza hoşgeldiniz
Teşekkür ederim by efsane umarım olurum önce şu okulun bitmesi lazım.
Önümde çok zamanım var daha.

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

hg kardeşim umarım faydalı olursun bize bilgilerinle aranızda atışmayın gerek yok...

Yeni olduğumu düşünüyorum sizlerden bir şeyler öğrenmek isterim.
Tecrübe her zaman en kestirme yola gider.
Üslubum içinde herkesten özür dilerim kaba olduysam.