Ben yalnızmıyım ?

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Çok merak ediyorum acaba benden başka Kıbrıslı yada Kıbrıs'tan katılan üye varmı forumda ? Varsa neredeler lütfen benimle bağlantı kursunlar da sinerji yaratalım ya , sıkıldım artık herkes çatır çatır buluşuyor Türkiye'de kıskanıyorum yemin ederim :P . Bende burada üvey evlat gibi kaldım moralim bozuluyor :) Kafama sıkacak bende SDN 1. Kıbrıs buluşmasını organize edecem artık tek başıma takılırım euehuehuhuh :D :D :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
max bizde akdenizliyiz işte takıl bize :D
kıbrıs mersin
mersin adana

al sana sinerji :D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Sağol canım arkadaşım benim (A) ama benim merak ettiğim şey şu : benden başka bir Alah'ın kulu yokmu ya Kıbrıs'ta Sdn'den haberi olan ? :S

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hımm Elmacık kardeşime sorabilirsin aslında veritabanından öğrenebilir.ya varsada bence aktif değillerdir ben senden başkasını görmedim burda kıbrıslı

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Elmacık kim tanımıyorum ki ? görürsem eğer sorarım belki de dediğin gibi yardımcı olur bana. Bu işin peşini bırakmayacağım :P

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
maxxdump dedi ki:
Elmacık kim tanımıyorum ki ? görürsem eğer sorarım belki de dediğin gibi yardımcı olur bana. Bu işin peşini bırakmayacağım :P

kendisi forum geliştiricisi mütevazi hümanist yardımsever kişilik :) ve ayrıca hemşom olur :P