Abi bunlar geçen gün isimyok un discord sunucusunda eş zamanlı olarak sohbet ediyorlardı. Biraz garip değil mi?
Hiç beklemezdim,sanırım herkese güvenmemem gerektiğini pekiştirmiş oldum,baya tuhaf ama bu durum.Ama gerçekten Sibraius bu kişi değilse seve seve yardımcı olurum,durum baya karışık.1- Şuursuz olduğumu nereden çıkardınız, görevimi gerçekleştirdim. Böyle düşünerek kendiliğinizi anlatmışsınız!
2- Haksızlık varsa kendisi zaten bize ulaşır, sizi ilgilendirmez!
3- Hazretleri vs. değilim, sadece bir insanım!
Daha söz söylerdim ama değmeyeceğiniz düşünüyorum, susmanın bir erdemlik olduğunu da bilirim.
Bizim sistemimizde ne gözüküyorsa biz onu uyguladık, eğer kişinin bir itirazı olursa gelir beni bulur size karışmak düşmez.
Ekli dosyayı görüntüle 133887
Ekli dosyayı görüntüle 133888
Sibraiusa ne olduEğer sen gerçekten Sibraius isen güzel oyun yapmaya çalışmışsın .
Mars'a gitti.Sibraiusa ne oldu
Evet, hiç bir şey anlamadım@wpa_supplicant, ve ikisi farklı davranıyordu.
katılıyorum ama gerçekten multiyse iyi saklamış@wpa_supplicant, ve ikisi farklı davranıyordu.
Eğer multi yapmadıysa banının açılması için yardım ederim ama sanırım açmış,bende anlamadım bu durumu.Sibraius açmadım multi diyor.
Konuşuyoruz şuan açmadım diyor. Açmadıysa kanıtlayacağız yardım edeceğim sonuna kadar.Eğer multi yapmadıysa banının açılması için yardım ederim ama sanırım açmış,bende anlamadım bu durumu.