- Reaksiyon puanı
- 13,063
İYİ partili Yavuz Ağıralioğlu 2-3 gün önce çok ağır açıklamalar yapmıştı. ( Aslında HDP ile yakınlaşmaya ve Kemal Kılıçdaorğlu'nun son dakika dayatma ile zoraki aday olmasına ve kazanamıyacak aday olduğuna vurgu yapmıştı. Güçlendirilmiş parlamenter sistem diye çıktığımız yolda güçlendirilmiş kuvvetlendirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu sistemine geldik diyordu. Veya pazarlık masası oldu herkese makam mevki dağıtılıyor resmen masada. Haksızda sayılmaz 1+2 + 5 sistemi çıktı masadan 7 Cumhurbaşkanı yardımcısı herkese bakanlık vekillik vb bir sürü şey dağıtılıyor yeter ki KK'yi sorgulama ve nasıl olacak demeden oy ver.
Bugün de bir twit dizisi atmış ve BEN BU VEBALE ORTAK OLMAM DİYOR. ( Ben burada Kemal Kılıçdaroğluna oy vermeyeceğini çıkarıyorum. )
En kritik mesaj şu twitte. ( Seçimden sonra benim söylemlerini anlayacaksınız ve İYİ parti seçmeni kırgın kızgın söve saya gidip zoraki oy verecek diyor. Ama ben KENDİ ADIMA BU VEBALE ORTAK OLMAM diyor. Yani oy vermeyecek. )
Diğer önemli mesajı. Ben bu sahici olmayan SAHTE SÜRECE dahil olmam diyor. İnanmadığım güvenmediğim Kemal Kılıçdaroğluna güveniyor gibi lider gibi davranmıyacam diyor.
Bugün de bir twit dizisi atmış ve BEN BU VEBALE ORTAK OLMAM DİYOR. ( Ben burada Kemal Kılıçdaroğluna oy vermeyeceğini çıkarıyorum. )
En kritik mesaj şu twitte. ( Seçimden sonra benim söylemlerini anlayacaksınız ve İYİ parti seçmeni kırgın kızgın söve saya gidip zoraki oy verecek diyor. Ama ben KENDİ ADIMA BU VEBALE ORTAK OLMAM diyor. Yani oy vermeyecek. )
Diğer önemli mesajı. Ben bu sahici olmayan SAHTE SÜRECE dahil olmam diyor. İnanmadığım güvenmediğim Kemal Kılıçdaroğluna güveniyor gibi lider gibi davranmıyacam diyor.