_Zaur_
Dekan
Telefon numarasına benziyor birazcık. Senin mi?Ben de adımı değiştirip crazy_hkl---76193487_YuSUfThE_KInG mi yapsam acep?
Telefon numarasına benziyor birazcık. Senin mi?Ben de adımı değiştirip crazy_hkl---76193487_YuSUfThE_KInG mi yapsam acep?
Dur bir whatsapp aratıyımSalladım la![]()
Onun sonuna 4 sıfır ekle de bari boşuna gitmesinDur bir whatsapp aratıyım
Mesaj sayısı ile rütbe atlanıyor. Tam mesaj sayılarını, ne kadar mesajda hangi rütbeye geçildiğini bilmiyorum ama.nasıl dekan profesör falan oluyoruz çokmu mesaj yazmak lazim
kimse sana öyle demeyecekBen Alparslan57'yim. Adım artık Simon "Ghost" Riley. Böyle tanınacağım artık.
ben demeyeceğim sen hala polat alemdarsın
Artık değilim. Ali candan nasıl Polat Alemdar olmuşsa bende Alparslan57'den Simon "Ghost" Riley oldum.ben demeyeceğim sen hala polat alemdarsın
MW oynamayanda ne bileyim ?Hayırlı olsun. Peki bu nick anlamı nedir?
Oynadımda ama şuana kadar oyun karakterlerinin pek hayranı olmadım. Peh işte oyun deyip oynarım.MW oynamayanda ne bileyim ?
Bence sen anlamamışın.Peh oyun değil bu oyunOynadımda ama şuana kadar oyun karakterlerinin pek hayranı olmadım. Peh işte oyun deyip oynarım.
Yapamazsın,belirli bir süresi var.@|Ⓢєччαh| abim bunu demiş:
Ekli dosyayı görüntüle 120976
Bunun üzerine Alparslan57 olarak tekrar yapıyorum.
Creative yapmıştı. DM'den yazdım.Yapamazsın,belirli bir süresi var.
Bende o zaman adımı Flavius Petrus Sabbatius Justinianus yapayım.Ben de adımı değiştirip crazy_hkl---76193487_YuSUfThE_KInG mi yapsam acep?
Aklıma Albus Percival Walfrick Brian Dumbledore geldiBende o zaman adımı Flavius Petrus Sabbatius Justinianus yapayım.![]()
Başka bir şey daha var ama kelime.Aklıma Albus Percival Walfrick Brian Dumbledore geldi![]()