h2ocukluegg
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
8mbps nete geçtim ama haala bağlantı yerlerde sürünüyordu. bi konuda arkadaş bağlantısının 8 mbs olduğunu isatlamak için modemin iççine girmiş. yani bowserına 192.168.2.1 geçmiş. gösteriyor orada bağlantı hızını filan. 8192 yazıyor. fakat benimkinde ne yazıyor diye baktım ki aman allahım. 1024 kbps diyo. ttnet ten şu adı bi değişik 6 haneli şifrelerden aldm ve online olarak tarifemi değiştirmek için düştüm yola. baktım orada netlimitsiz gözüküyor... 4440375 müşt himlerini aradım. sordum benim bağlantı ne? senin bağlantı 8 mbps dediler sınırsız dediler. modemi resetlediiimm baştan çalıştırdıııım ama nafile... bi daha aradım anlattım olanı biteni bana santralle ilgili bir arıza dediler. orda yazan 1024 kbps de sizin şu anda kulandığınız hız dediler ve kafa mı bozdular. ben saniye de 100 kbps indiremiyorum onlar bana 1 mb indiriyosu ddiler. ben de ben 1 mb indirsem saniyede can kurban. üstelik allamayın beni arkadaş ta bağantı hızı 8192 diyor ve 800kb larda indiriyor falan filan. kızdı bir de. bıktırdım artık kıı. bana cevap etiştirmeye çalışıyo... ne diyeyim dedi artık sorun santralde dedi. ben de şakk kapadım teli??? sorun nerede??
açıklayıcı olmadıysa kısa özet:
normalde bağlantı hızım 8 mbps de fakat mdem haalaa 1 mbps de kaldı. ne yapmalıyım??
bu arada flood amacıyla yapmadım k bakmayın
açıklayıcı olmadıysa kısa özet:
normalde bağlantı hızım 8 mbps de fakat mdem haalaa 1 mbps de kaldı. ne yapmalıyım??
bu arada flood amacıyla yapmadım k bakmayın