Ben 8 mbps e geçtim ama modem geçmiyor

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8mbps nete geçtim ama haala bağlantı yerlerde sürünüyordu. bi konuda arkadaş bağlantısının 8 mbs olduğunu isatlamak için modemin iççine girmiş. yani bowserına 192.168.2.1 geçmiş. gösteriyor orada bağlantı hızını filan. 8192 yazıyor. fakat benimkinde ne yazıyor diye baktım ki aman allahım. 1024 kbps diyo. ttnet ten şu adı bi değişik 6 haneli şifrelerden aldm ve online olarak tarifemi değiştirmek için düştüm yola. baktım orada netlimitsiz gözüküyor... 4440375 müşt himlerini aradım. sordum benim bağlantı ne? senin bağlantı 8 mbps dediler sınırsız dediler. modemi resetlediiimm baştan çalıştırdıııım ama nafile... bi daha aradım anlattım olanı biteni bana santralle ilgili bir arıza dediler. orda yazan 1024 kbps de sizin şu anda kulandığınız hız dediler ve kafa mı bozdular. ben saniye de 100 kbps indiremiyorum onlar bana 1 mb indiriyosu ddiler. ben de ben 1 mb indirsem saniyede can kurban. üstelik allamayın beni arkadaş ta bağantı hızı 8192 diyor ve 800kb larda indiriyor falan filan. kızdı bir de. bıktırdım artık kıı. bana cevap etiştirmeye çalışıyo... ne diyeyim dedi artık sorun santralde dedi. ben de şakk kapadım teli??? sorun nerede??

açıklayıcı olmadıysa kısa özet:

normalde bağlantı hızım 8 mbps de fakat mdem haalaa 1 mbps de kaldı. ne yapmalıyım??

bu arada flood amacıyla yapmadım k bakmayın:)

visavis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ADSL Hızı:
İletişim Yönü

Gerçek İletişim Hızı

Gönderme

799 (Kbps.)

Alma

8188 (Kbps.)

bendeki durum böyle.Maşalah iyiymiş.bide modemi yenilesek uff demeyin keyfime. 100 mb 3 dakka falan sürüyor.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
1- arkadaşım sanırsam bir site yada benzeri kendi santrali olan bir yerde oturmaktasın ve sana gelen hattın bağlı olduğu santral en fazla 1024 destekliyor. bu konunun en kolay çözümü telekoma dilekçe vermen ve bayaa bi zaman beklemen santralin değiştirilmesi için. (not: tecrubelerimle yorumladım)

2- unutmayalımki adsl bağlantı hızı postaneye yada santrale ne kadar yakınsa o kadar hızlıdır. belli bir mesefeden sona hız düşmektedir.

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
1- arkadaşım sanırsam bir site yada benzeri kendi santrali olan bir yerde oturmaktasın ve sana gelen hattın bağlı olduğu santral en fazla 1024 destekliyor. bu konunun en kolay çözümü telekoma dilekçe vermen ve bayaa bi zaman beklemen santralin değiştirilmesi için. (not: tecrubelerimle yorumladım)

2- unutmayalımki adsl bağlantı hızı postaneye yada santrale ne kadar yakınsa o kadar hızlıdır. belli bir mesefeden sona hız düşmektedir.

:thumbup1:

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ptt 100 arkamda... *** teki babamı keklemiş. madem senin santralin desteklemiyor sen ne diye geçiriyon 8 mbps e??

hakndemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ADSL Hızı:
İletişim Yönü

Gerçek İletişim Hızı

Gönderme

799 (Kbps.)

Alma

8188 (Kbps.)

4096 iken 8192'ye geçtim denemek amacıyla, upload hızı bende de 799 normalde uploadın 1024 olması gerekmez mi? Hızı arttırdık gönderme hızı artması gerekirken düştü:confused1:

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ee canım memlekette dürüst insan mı kaldı, kazık atmaya fırsatı olan ilk kışı çakıyor ortaya direğini pehh,
inşallah düzelir dostum

tanertalas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her modemin max. download ve upload desteği wardır ona bakılmalı

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ptt 100 arkamda... *** teki babamı keklemiş. madem senin santralin desteklemiyor sen ne diye geçiriyon 8 mbps e??

bu soruyu soran ççok olduda cevabını alan hiç olmadı ayrıca insnlarda hattım kaldırıyomu kaldırmıyomu bi bakim bi okim incelim sonra geçiim demiyo sorgusuz sulasiz düşüyo ttnetin kucağına sonra şuydu buydu diyo ama ne care atı alan üsküdarı geçti geçmiş ola