Ben 1 FENERBAHÇE liyim

dejavu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bir derbi daha bitti..

tabi arkadaşlar hemen msn mail ve mesaj aracılığıyla bana kişisel düşüncelerini ilettiler

kimisi gayet komik kimisi ya sabır dedirtecek cinsten
kimisi beLden aşaği vurmuş

Neyse şöyLe oLsa kazanırdık işte hakemi görmedinmi abi
vs şeyLere girmeyeceğim

Aslında ben bu gün tarihi bir skor bekLiodum
tarihi dediysem yani 6 kasım 6 0 27 nisan 27 0 oLayı diğiL

Sürem kısıtLı aceLE yazıyorum ama

Yarın ForumLara gidip AZİZ YILDIRIM istifa
ZiKO Japonya ya dön CarLos Git torunLarınLa oyna Vs muhabbeti yapmayacağiz
Bİz FENERBAHÇELİYİZ Ve FENERBAHÇEyi chelsea yi yendi diye diğiL
ismini öğrendiğim iLk taKım oLduğu için tutuyorum

iLk okuLda okuduğum yıLLar GaLatasarayın avrupada estiği yıLLardı ve sınıfımdaki tek FENERBAHÇEli bendim kimse rızasıyLA maça aLmazdı beni
iLLa 2 3 kişiyi patakLardım öyLe girerdim maça
oyunLarda yine böyLe FENERBAHÇELİ oLduğum için haksızLık yapıLırdı iLLa Şiddet uyguLamam Lazımdı adaLetin yerini buLması için.

Biz o günLerde FENERBAHÇEYİ bırakmadıkki bu günLErde bırakaLım
ForumLarda okuyorum

iStemez Kardeşim TAraFtar dediğin iyi günde kötü günde arkasında duracak takımının eğer böyLŞe oLursan SAna saYgı duyarız Bizden oLursan kaygı.

bana geLEn MsjLar 1 Hafta sürer hakLıLar

Peki ben nemi yaparım ??
GeLeck sezona yatırım
Giderim 2 tane orjinaL Forma aLırıM,
param yetmedi kaŞkol odamı oLmadı
SDN Foruma kayıt oLur iLk msjımda

FENERBAHÇELİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM DERİM

Ve bunu BİriLerini iKna etmek için değiL
öyLE hiSSEttiğim içi yaparımmmm

..@d@n@L!..

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
vayyyyyy hoşgeldin sefalar getirdin kardeşim :D süper yazı tebrik ediyorum

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
:D

Bir Teselli Ver banaaaa :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bir maçlık taraftar degiliz bizler
hem hiç birsye bitmis degil
dha sivasla macları var
sivs sampiyonluk potasına girdi asılacak maca

kuSpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok ufaktım amcamın kucagınde maç izliyorduk renkleri gönlumu fettetmişti. o renkler SARI LACİVERT

Herşeye Rağmen FENERBAHCE

ultraanti

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yazık o zaman sana ismini ilk ogrendiğin takımı değil basarısını ilk gordugun takımı tutacaksın :D
ben galatasaraylıyım babamdan annemden yada bir akrabam tuttugu için tutmadım içimden geldiği için tuttum ve cocuklugumdankiş cevremdeki herkeste fenerliydi....

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Seneler önce rüştüyü jeep'inin içinde tekmeleyenler bu gece tekrar ortaya çıktı ve kezmanın arabasının kapısı açıp boğazına yapıştı daha sonra tükürdü ve kezmanda tükürerek cevap verdi eğer gerçekten tek maçlık taraftar değilseniz önce aranızdaki bu kişileri temizleyin daha sonra gelin spordan ve taraftarlıktan konuşalım."böyLe FENERBAHÇELİ oLduğum için haksızLık yapıLırdı iLLa Şiddet uyguLamam Lazımdı adaLetin yerini buLması için."Şiddet hiçbirşeyi çözmez belki o gün o maça girmiş ve oynamışsındır ancak şiddetle çok daha büyük hata yapmışsındır.Bunu yazıp övünme.Fenerliler kızıcak ama birazda gerçekleri konuşun.Polemik istemiyorum lütfen sadece benim düşüncem ama yazdıklarımı bir düşünün.

dejavu01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
respectndpeace dedi ki:
Seneler önce rüştüyü jeep'inin içinde tekmeleyenler bu gece tekrar ortaya çıktı ve kezmanın arabasının kapısı açıp boğazına yapıştı daha sonra tükürdü ve kezmanda tükürerek cevap verdi eğer gerçekten tek maçlık taraftar değilseniz önce aranızdaki bu kişileri temizleyin daha sonra gelin spordan ve taraftarlıktan konuşalım."böyLe FENERBAHÇELİ oLduğum için haksızLık yapıLırdı iLLa Şiddet uyguLamam Lazımdı adaLetin yerini buLması için."Şiddet hiçbirşeyi çözmez belki o gün o maça girmiş ve oynamışsındır ancak şiddetle çok daha büyük hata yapmışsındır.Bunu yazıp övünme.Fenerliler kızıcak ama birazda gerçekleri konuşun.Polemik istemiyorum lütfen sadece benim düşüncem ama yazdıklarımı bir düşünün.

Doğru söze ne hacet
amma o şiddet eğilimim 10 sene önceydi be hocam :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
dejavu01 dedi ki:
respectndpeace dedi ki:

Doğru söze ne hacet

Söylemek istediğim şey o işte eğer bu akşam kezmanın arabasının kapısı açılıp boğazına sarılıp daha sonra tükürüyorsa türk sporunun 10 yıldır yerinde saydığının kanıtıdır.

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
sen fenerli oldugundan gurur duyuyorsan bende GALATASARAYLI olmaktan gurur duyuyorum isterse fark yesin isterse yenilsin galatsaraylı olmak baska bunu fenerliler anlayamaz

Hem biz okuldaykende hemen hemen sınıfdaki herkez galatasarayluydı ama biz fenerlilere ole kotu davranmazdık yeri geldiginde yardım ederdik cunku oda bizim arkadasımızdı senin arkadaların kotuymus

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tuttuğun takımla gurur duymak elbetteki hakkın, fakat bu karşı takımın ismiyle dalga geçmeni gerektirmez. Ayrıca Şunu unutmayalım ki Fenerbahçe olmazsa Galatasarayın, Galatasaray olmazsa Fenerbahçenin pek bir anlamı kalmazdı. Rekabet güzeldir. Ayrıca söylemek istediklerini daha anlaşılabilir dille anlatırsan daha olumlu olacaktır.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ridvan1452 dedi ki:
sen fenerli oldugundan gurur duyuyorsan bende GALATASARAYLI olmaktan gurur duyuyorum isterse fark yesin isterse yenilsin galatsaraylı olmak baska bunu fenerliler anlayamaz

Hem biz okuldaykende hemen hemen sınıfdaki herkez galatasarayluydı ama biz fenerlilere ole kotu davranmazdık yeri geldiginde yardım ederdik cunku oda bizim arkadasımızdı senin arkadaların kotuymus
Yani neyini anlıyamaz? gs li olmak başka bişi diyosun nesi başka anlatırmısın? senin dediğin mantıkla fb li olmak bambaşka gs lide bunu anlıyamaz. adam tuttuğum takımla gurur duyuyorum demiş sen gs li olmak bambaşka demişsin ne alaka????

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
baaydin dedi ki:
ridvan1452 dedi ki:

Yani neyini anlıyamaz? gs li olmak başka bişi diyosun nesi başka anlatırmısın? senin dediğin mantıkla fb li olmak bambaşka gs lide bunu anlıyamaz. adam tuttuğum takımla gurur duyuyorum demiş sen gs li olmak bambaşka demişsin ne alaka????

bende gurur duydugumu baska bir sekilde ifade ediyorum olamazmı

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eee şu an forumdasın ve mesaj duruyor?

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
fb kulubünde gs resimleri de durmuştu bekle biraz :@

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Eee şu an forumdasın ve mesaj duruyor?

Alıntılar dahil, ilgili kelimenin bulunduğu mesajlar silinip düzenlendi.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yapma Allah aşkına bizim adamdan alıntı yaptığımız mesajları silmişsin o kelime var diye, adamın mesajı kabak gibi ortada bu nasıl adalet?

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Yapma Allah aşkına bizim adamdan alıntı yaptığımız mesajları silmişsin o kelime var diye, adamın mesajı kabak gibi ortada bu nasıl adalet?

Mesajıda düzenlendi.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
********** Ama sen diyorsun ki sabit konuda, takım isimlerini doğru yazmayanların mesajı 'düzenlenmeyecek' yani 'silinecek'. Ya sabit konuda yazmayın yoksa düzenlenerim yaz ya da silerim yazdıysan konuda sil. Biz de neyin ne old bilelim ona göre davranalım.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Düzenlendiğini gördük. Ama sen diyorsun ki sabit konuda, takım isimlerini doğru yazmayanların mesajı 'düzenlenmeyecek' yani 'silinecek'. Ya sabit konuda yazmayın yoksa düzenlenerim yaz ya da silerim yazdıysan konuda sil. Biz de neyin ne old bilelim ona göre davranalım.

Konu 2 sayfa olmuş, ilk mesajı silersem anlamı olmayacağı için tüm konudaki mesajları silmek zorunda kalırım, istisnai bir durum konusu.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O zaman konuyu açan diğer mesajların anlamı olsun diye ağzına geleni söyleyebilir doğru mu?

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
O zaman konuyu açan diğer mesajların anlamı olsun diye ağzına geleni söyleyebilir doğru mu?

Hayır, böyle bir durum söz konusu olamaz, gereken müdahale yapılmıştır, bundan sonra konu ile ilgisi olmayan mesajlar konunun dağılmaması bakımından silinecektir.

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
futbolculara yapılan çrikinlikler fenerbahcenin o büyük taraftarına yakışmadı bende fenerbahceliyim gs bu maçı hak ederek kazandı bunu göz ardı edemeyiz ama fenerbahce yensede yenilsede her zaman kalbimizdedir

tacettin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dejavu01 dedi ki:
Biz o günLerde FENERBAHÇEYİ bırakmadıkki bu günLErde bırakaLım
ForumLarda okuyorum

iStemez Kardeşim TAraFtar dediğin iyi günde kötü günde arkasında duracak takımının eğer böyLŞe oLursan SAna saYgı duyarız Bizden oLursan kaygı.

bana geLEn MsjLar 1 Hafta sürer hakLıLar

Peki ben nemi yaparım ??
GeLeck sezona yatırım
Giderim 2 tane orjinaL Forma aLırıM,
param yetmedi kaŞkol odamı oLmadı
SDN Foruma kayıt oLur iLk msjımda

FENERBAHÇELİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM DERİM

Ve bunu BİriLerini iKna etmek için değiL
öyLE hiSSEttiğim içi yaparımmmm

..@d@n@L!..
çok yeşilçam'ımsı olmuş hehehe birazda nihat doğan'ımsı tamam tamam bu çok ağır oldu harbiden güzel yazı

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
respectndpeace dedi ki:
dejavu01 dedi ki:
respectndpeace dedi ki:

Doğru söze ne hacet

Söylemek istediğim şey o işte eğer bu akşam kezmanın arabasının kapısı açılıp boğazına sarılıp daha sonra tükürüyorsa türk sporunun 10 yıldır yerinde saydığının kanıtıdır.

Arkadaşım,geçen yıl koca stadyum şişe yağmuruna tutmadı mı fb takımını?siz nasıl temizlyeceksiniz koca stadyum taraftarını açıklarmısın?2-3 dengesizin yaptıklarını fb taraftarına mal etmeyin.

Not:tarafsız yorumcu.

reis_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçelilik oynalılan maçlara göre değerlendirilemezki zaten...Fenerbahçeli olmak takıma,renklere,formaya vb.... kısacası tüm sarı-lacivert renklere aşık olmaktır.Bende fenerbahçeli olduğum için gurur duyuyorum...Bir Gs maçı yüzünden de hiçbir gerçek fenerbahçelinin takıma laf söyleyeceğini sanmıyorum.Eleştri olur ama destek hep devam eder...

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Shadow1243 dedi ki:
respectndpeace dedi ki:
dejavu01 dedi ki:
respectndpeace dedi ki:

Doğru söze ne hacet

Arkadaşım,geçen yıl koca stadyum şişe yağmuruna tutmadı mı fb takımını?siz nasıl temizlyeceksiniz koca stadyum taraftarını açıklarmısın?2-3 dengesizin yaptıklarını fb taraftarına mal etmeyin.

Not:tarafsız yorumcu.

Bende tarafsız bir yorumcuyum.Haklısın geçen seneki GS-FB maçında saha içi şişelerle doldu bunu bende biliyorum ben sadece fener taraftarı suçlu diye bişey dedimmi?Bütün taraftarlar olarak suçluyuz birimiz sahayı şişe yağmuruna tutuyor birimiz araba içinde futbolcu pataklıyor birimiz stadında kendi taraftarını bıçaklıyor ben hiçbirinin doğru olduğunu söylemedimki hepsi yanlış.Sen fenerliysen arabada futbolcu döveni uzaklaştırıcaksın galatarasaylı olan stadta şişe atanı bulup polise teslim edecek beşiktaşlı gelicek stad güvenliğini arttırıcak bıçaklanma olayı olmayacak.2-3 Taraftar deil eğer aramızda bu kişiler varsa ve bizler onları bulup engellemiyorsak bizde en az onlar kadar suçluyuz evet onlar araba içinde futbolcu dövüyor ama bizler onları eğitmeli böyle olmaması gerektiğini anlatmalıyız.Hep 2-3 taraftar dediğimiz için bu duruma geldik başında eğitip doğru yolu gösterseydik 2-3 taraftar bu olayları yaratmazdı.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
o 2-3 taraftarı durdurmak diğer taraftarların görevidir evet,ama zamanı gelir görmezsin,gene pisliğini yapar.ama basında ve forumlarda görüdnüğü gibi bjk+gs taraftarları bunu bütüb fb taraftarına mal etmiş.aynı şeyi gs taraftarı yapsa fb taraftarı da onlara ederdi o da ayrı bir konu. :)