• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Belirli sitelerde yüksek GPU kullanımı

JustMbappe7

Öğrenci
Merhaba Netflix veya başka tür sitelerde GPU değerimi en fazla 15-12 civarı görüyordum ancak şuanda girdiğim sitede GPU değerim arada bir 28'e fırlıyor onun dışında 8-15-22-23 arası gidip geliyor. Mining koruma eklentim var onun dışında uBlock ve Pop-up blocker kullanıyorum. Bu sitede virüs var demek mi ? Yoksa sitede çok reklam olduğu için onlarıdamı algılıyor ekran kartı ?

opera kullanmıyorsanız öneririm daha az yoruyor makineyi

görev yöneticisinden gereksiz şeyleri kapatın herhangi bir gamebooster yada driver yükleme programı varsa silin

Merhaba Netflix veya başka tür sitelerde GPU değerimi en fazla 15-12 civarı görüyordum ancak şuanda girdiğim sitede GPU değerim arada bir 28'e fırlıyor onun dışında 8-15-22-23 arası gidip geliyor. Mining koruma eklentim var onun dışında uBlock ve Pop-up blocker kullanıyorum. Bu sitede virüs var demek mi ? Yoksa sitede çok reklam olduğu için onlarıdamı algılıyor ekran kartı ?
Başka tarayıcıda'da durum aynı mı?