Belgelerim Virüsü

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar . Lütfen acil yardım. PC kendi kendine belgelerim açıyor. Ne yapmalıyım. Bir defa değil onlarca açıyor. Siliyorum 10 sn sonra tekrar açılıyor.

LokumTozu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarınızda herhangi bir antivirüs programı yüklümü? Yüklü değilse Kaspersky, NOD32, Norton veya Microsoft Security Essentials'dan birini kurup bilgisayarınızı taratın. Eğer virüs varsa bulup silecektir zaten.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Combofixi indir, kur, tarat. Guzel bi temizleyecektir. Ardindan lisansli antivirus programi kullan ve guncellemeleri surekli yukle.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yüklerken bilgisayar kasılıyor hiçbir şey çalışmıyor.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bilgisayari guvenli modda ac. Ondan once combofixi indirmen lazim.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Lütfen güvenli modu anlatır mısın?

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ver bilgisayarcıya yapsın :P anti virüs olarak da illegal paylaşımlar var başka sitelerde ama benden duymadın :D

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güvenli mod geçmeye çalıştım. pc res atıyor güvenli mod açmaya çalışınca.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gerçekten zor durumda olmasam bu kadar uğraşmazdım. Yok mu fikri olan ?

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
guestten kullanabiliyor musun? yani guestte de aynı sorun var mı?

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam öncelikle geçmiş olsun.Görünüşe göre autorun yardımıyla aktif olan bir virüs girmiş.Aslında çok zor değil.tavsiyem güvenli modda aç ve http://www.gezginler.net/indir/klasor-virusu-amvo-temizleyici.html adresindeki dosyayı çalıştır. %90 çözüleceğini düşünüyorum.Güvenli mod açılmıyor diyorsun ama bunun için şart.Çünkü autorun'lar güvenli modda aktif olmaz.Kolay gelsin.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle yardımınız içi çok teşekkürler. Ben her herde araştırdım. Benimkine benzeyen bir sürü virüs var. Ama benimki gibisi yoktu baktıklarım içinde. Ama ben her ne kadar nasıl yaptığımı anlamasam da bundan kurtuldum. Ama şimdi internete giremiyorum ama o başka bi konu. Yine de çok teşekkürler.