Bel Fıtığı Başlangıcı Var, Yardım Edin

Mahipar26

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Eşim yaklaşık 55 gün önce doğum yaptı. İlk zamankarda pek bir şeyi yoktu, doktora gittik ve fıtık başlangıcı olduğunu söyledi. Doktora gittiğimizin ertesi gününden sabah uyandığımızda kalkamamaya başladı. Onun canı yandıkça benim de canım yanıyor. Kalkmadan önce acı çekmemesi için bir ısınma egzersizi gibi bir şey yok mu? Yardımlarınızı bekliyorum... Allah razı olsun şimdiden...

hacisenyurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Eşim yaklaşık 55 gün önce doğum yaptı. İlk zamankarda pek bir şeyi yoktu, doktora gittik ve fıtık başlangıcı olduğunu söyledi. Doktora gittiğimizin ertesi gününden sabah uyandığımızda kalkamamaya başladı. Onun canı yandıkça benim de canım yanıyor. Kalkmadan önce acı çekmemesi için bir ısınma egzersizi gibi bir şey yok mu? Yardımlarınızı bekliyorum... Allah razı olsun şimdiden...

Selamlar hayırlı Bayram'lar. Öncelikle geçmiş olsun. Isınma egzersizleri var internette biraz araştırırsanız bulursunuz. Ama bence kalkmadan önce muscoril ve voltaren krem alıp sürüp bir 5 dakika beklerseniz Ağrı'larının azaldığını görürsünüz. Sonrasında düzenli olarak egzersizleri yaparsanız bir sıkıntınız kalmaz inşallah.

Mahipar26

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Doktor iki krem iki de hap vermişti sanırım. Sadece sabah kalkarken çok zorlanıyor.