ShiftDelete.Net
Teknolojiye dair her şey!
- Reaksiyon puanı
- 583

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
neden mesela?eğer düşündüğünüz sorun maddi durumlar ise devletin buna bir el atması olasıdır kimse tek kuruş kazanmadan bir ay geçinemezSıkıntı bir olay.
bence tam yerinde bir karar alındı tebrik ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden mesela?eğer düşündüğünüz sorun maddi durumlar ise devletin buna bir el atması olasıdır kimse tek kuruş kazanmadan bir ay geçinemez
El atacağını sanmam atsada yeterli olmazbence tam yerinde bir karar alındı tebrik ediyorum
neden mesela?eğer düşündüğünüz sorun maddi durumlar ise devletin buna bir el atması olasıdır kimse tek kuruş kazanmadan bir ay geçinemez
ha sende ders çalışmayıp bütün gün korona var diye oturanlardansın demiTek sorun maddi durumlar değil. Tabi en büyük sorun maddi sorunlar ama devletin herkese yardım edeceğini sanmıyorum. Sınavları erteleyip daha çok zorlaştıracaklar.
her türlü atarlar ama evet yeterli olmaz ne devletde ne dünyada para kalmadıEl atacağını sanmam atsada yeterli olmaz
evet devletde herkese yarım edilecek kadar para kalmadı genellikle fakir kesim yardım görecek mesela benim ailem asgari maaş ile geçiniyor tam 4 kişiyiz hatda bazen asgari maaştan bile az olabiliyor saolsun mükemmel eziklikte bir babam var babamı seviyorum ama derler ya hani senden bir halt olmaz diye içimden sürekli bunu geçiriyorum allaha şükür tam borçlu zamanımızda devletden ikur yoluyla anneme 4000tl yatdı şimdi devletden 5000tlde 1400 1400 yatıyor allah devletimizden razı olsun umarım devlet ihtiyacı olan herkesi görebilir ve yardım edebilirTek sorun maddi durumlar değil. Tabi en büyük sorun maddi sorunlar ama devletin herkese yardım edeceğini sanmıyorum. Sınavları erteleyip daha çok zorlaştıracaklar.
Onu demek istememiş sınavlar uzadıkça daha çok konu birikiyor ve yetişmiyorha sende ders çalışmayıp bütün gün korona var diye oturanlardansın demibu arada bu iddialar 1.dönemdede bu kadar ağır olmasada vardıki bende sınavlar devletden çok hocaların kontrolünde
her türlü atarlar ama evet yeterli olmaz ne devletde ne dünyada para kalmadı![]()
Çoğu ay kapanacak, ondan dedim.bence tam yerinde bir karar alındı tebrik ediyorum
Ha o şekilde düşünürsek evet öğrenciler 17 gün evinde kapalı konuya çalışmayacakta ne yapacak?Bizim işimiz çalışmak tabi her konuyu anladıyıpda zorlananlar yeni gelen konulara korkuyla bakarlar aynı benim gibi bakanlara birşey demiyorum çünkü canlı derslerle birşey anlaşılmıyor eğer şu 17 gün yüzünden fazladan bir konu gelirse her türlü zararımızaOnu demek istememiş sınavlar uzadıkça daha çok konu birikiyor ve yetişmiyor
valla devlet çalışmamızı istiyor hocam ben devti savunan birisi olarak söylüyorum sayılar yalan zaten korona olan birçok insan test yaptırmaya bile gitmediği için tüm dünya böyle devletin elinde olan birşey yok bence iyi yönettiler başta ama şimdi hem devlet hem millet haksız hem millet haklı hem devlet haklı böyle bir saçmalık oluşmuş durumda keşke şu kongreler olmasaydıda korona bu kadar artmasaydıÇoğu ay kapanacak, ondan dedim.
Onu demek istememiş sınavlar uzadıkça daha çok konu birikiyor ve yetişmiyor