Beklenen karar: 17 gün tam kapanma!

ShiftDelete.Net

Teknolojiye dair her şey!
Reaksiyon puanı
583
Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs kapsamında alınan yeni kararları açıkladı. Buna göre 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında ülke genelinde tam kapanma olmasına karar verildi. Artan vaka sayıları ülke genelinde yeni önlemler alınmasına neden oldu. İki haftalık uygulanan kısmi kararın ardından şimdi de daha sert önlemler alındı. İşte Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamalar ve getirilen yeni kısıtlamalar…. 29 Nisan-17 […]

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
bence tam yerinde bir karar alındı tebrik ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden mesela?eğer düşündüğünüz sorun maddi durumlar ise devletin buna bir el atması olasıdır kimse tek kuruş kazanmadan bir ay geçinemez

Tek sorun maddi durumlar değil. Tabi en büyük sorun maddi sorunlar ama devletin herkese yardım edeceğini sanmıyorum. Sınavları erteleyip daha çok zorlaştıracaklar.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953

neden mesela?eğer düşündüğünüz sorun maddi durumlar ise devletin buna bir el atması olasıdır kimse tek kuruş kazanmadan bir ay geçinemez
El atacağını sanmam atsada yeterli olmaz

Reaksiyon puanı
277
Tek sorun maddi durumlar değil. Tabi en büyük sorun maddi sorunlar ama devletin herkese yardım edeceğini sanmıyorum. Sınavları erteleyip daha çok zorlaştıracaklar.
ha sende ders çalışmayıp bütün gün korona var diye oturanlardansın demi :p bu arada bu iddialar 1.dönemdede bu kadar ağır olmasada vardıki bende sınavlar devletden çok hocaların kontrolünde

El atacağını sanmam atsada yeterli olmaz
her türlü atarlar ama evet yeterli olmaz ne devletde ne dünyada para kalmadı :(

evet devletde herkese yarım edilecek kadar para kalmadı genellikle fakir kesim yardım görecek mesela benim ailem asgari maaş ile geçiniyor tam 4 kişiyiz hatda bazen asgari maaştan bile az olabiliyor saolsun mükemmel eziklikte bir babam var babamı seviyorum ama derler ya hani senden bir halt olmaz diye içimden sürekli bunu geçiriyorum allaha şükür tam borçlu zamanımızda devletden ikur yoluyla anneme 4000tl yatdı şimdi devletden 5000tlde 1400 1400 yatıyor allah devletimizden razı olsun umarım devlet ihtiyacı olan herkesi görebilir ve yardım edebilir

Son düzenleyen moderatör:

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
ha sende ders çalışmayıp bütün gün korona var diye oturanlardansın demi :p bu arada bu iddialar 1.dönemdede bu kadar ağır olmasada vardıki bende sınavlar devletden çok hocaların kontrolünde

her türlü atarlar ama evet yeterli olmaz ne devletde ne dünyada para kalmadı :(
Onu demek istememiş sınavlar uzadıkça daha çok konu birikiyor ve yetişmiyor

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003

Çoğu ay kapanacak, ondan dedim.

Reaksiyon puanı
277
Onu demek istememiş sınavlar uzadıkça daha çok konu birikiyor ve yetişmiyor
Ha o şekilde düşünürsek evet öğrenciler 17 gün evinde kapalı konuya çalışmayacakta ne yapacak?Bizim işimiz çalışmak tabi her konuyu anladıyıpda zorlananlar yeni gelen konulara korkuyla bakarlar aynı benim gibi bakanlara birşey demiyorum çünkü canlı derslerle birşey anlaşılmıyor eğer şu 17 gün yüzünden fazladan bir konu gelirse her türlü zararımıza :(

Çoğu ay kapanacak, ondan dedim.
valla devlet çalışmamızı istiyor hocam ben devti savunan birisi olarak söylüyorum sayılar yalan zaten korona olan birçok insan test yaptırmaya bile gitmediği için tüm dünya böyle devletin elinde olan birşey yok bence iyi yönettiler başta ama şimdi hem devlet hem millet haksız hem millet haklı hem devlet haklı böyle bir saçmalık oluşmuş durumda keşke şu kongreler olmasaydıda korona bu kadar artmasaydı :(bu arada dediğim gibi devlet yalan söylüyor korona sayılarında çünkü bizim çalışıp ülkeye para kazandırmamızı istiyorlar bu yüzden bence korona bitsede bitmesede bu 17 günün sonunda belkide hiç tam kapanma olmayacak ben buna inanıyorum

Son düzenleme:

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Beñ zaten patates soğan dağıtılmasından anlamıştım kapanacağından.. umarim alabilen alamayanlarada verır.. hic yoksa haşlayıp yemek kuru soğan ekmeğe talim ederim ama yeterki azalsın ve bitsin..