antimatter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Başlık herşeyi açıklıyor :mrgreen:
Ratio oranına bakmadan en iyi içerikleri veriyor amaBen yaklaşık 1 ay önce falan üye oldumAma aradığım şeyleri pek bulamadım ya. Saçma sapan çok şey var
![]()
İnternet hızım olsa full upload yaparım. Sen o lafını birazda bizim internet servis sağlayıcılarına söyleZamunda candır. İyidir. Güzeldir ama son zamanlarda çok açtılar üyeliklerini. Bizim kullanıcılar kalitesini düşürecekler sitenin ona üzülüyorum. Bizde sömürmeden başka zihniyet yok malesef.
İnternet hızım olsa full upload yaparım. Sen o lafını birazda bizim internet servis sağlayıcılarına söyle
Ama ona rağmen 2 ay önceki akk mi sırf uploada harcadım.
SuperonlineBen o lafımı sömürücü arkadaşlara söylemiştim.
Yalnız kafama takılan birşey var. upload miktarı kotada hesaplanmıyordu. Nasıl olurda AKK ye etki eder.?
Soruyorum çünkü benim ISS farklı öyle bir durum yokta.![]()
O siteden en yavaş 110 kb/s ile çektim o da akk den sonraki 1mbit hız yüzünden. Sende şans yok herhaldeMax payne yi indiriyorum 23 kb la indiroyr saniyede![]()
O siteden en yavaş 110 kb/s ile çektim o da akk den sonraki 1mbit hız yüzünden. Sende şans yok herhaldegönderen/çeken sayısı kaç ki?
OlabilirBaya bi var ama ilk sırada bir adam var saniyede 11mb ile çekiyorBenim en fazla bir mb olmuştu acaba faturayı ödemedim diyemi bu hız
![]()
OlabilirBen geçen ay oyun indirdim 2mb/s ile çektim valla sorun sendedir diycem çünkü zamunda da olsa diğeri nasıl 11mb/s ile çekiyor
![]()
Zamundanın güzel yanı en eski torrentlerinde bile seed bulursun . Bizim türk torrentlerinde yok malesef öyle bir şeyAynen 15 mb ya çıktı adamınkiBenimki 300 lerde şuanda bunada şükür
![]()
Zamundanın güzel yanı en eski torrentlerinde bile seed bulursun . Bizim türk torrentlerinde yok malesef öyle bir şey![]()
İndirdiğin şeye göre değişir. Yada sorun sende durdur başlat yap.Bazen 0.5le başlıyor 700e çıkıyor bende durdur başlatla. Seederlere bak birde t10 dakika oldu indirme sürem daha yüzde 1 olmadıEy allahım
![]()
İndirdiğin şeye göre değişir. Yada sorun sende durdur başlat yap.Bazen 0.5le başlıyor 700e çıkıyor bende durdur başlatla. Seederlere bak birde t
rklerle karşılaştır![]()
Denedim şuanda 300 civarlarına çıktıve tekrar düşüyor tabi
![]()
Benimki 800'le iniyor. : )torrent hound a gir max payne 3 yaz direkt downloada tıkla şu an benim ki o programla 400 kb ile iniyor
Benimki 800'le iniyor. : )