%40 gibi bir azalma söz konusuTelefonun kullansanızda kullanmasanızda şarjı azalır ama aşırı bir şarj düşmesi varsa sorun vardır tabi
Bende de yoktu böyle bir sorun son 1 aydan beri varlityum polimer pil olsaydı eğer bekleme durumunda neredeyse hiç enerji kaybetmiyorlar. mesela venus v4 üm sabah bıraktığımda 6 saat sonra baktığımda yüzde yine aynı kalıyor ve pili lityum polimer. tabi ben o ara interneti kapatıyorum.
%40 gibi bir azalma söz konusu
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bende de yoktu böyle bir sorun son 1 aydan beri var
Şarj entegre sorunuymuş sanırım sizinkide aynısı değiştirilip düzelebiliyormuş şarj entegresiMerhaba,
Benimde iphone 6 cihazım gece uyurken bıraktığımda sabah bi kalkıyorum %35, 40 gibi bi azalma söz konusu pil sağlığı kısmına geldiğimde %97 yazıyor sorunun neyden olduğunu çözemedim sanırım aynı şeylerden mağduruz
Yok öyle bi sorun değilmiş şarj entegre sorunuymuş bugün baktırdımArka planda çalışan bir uygulama vardır öyleyse ayarlar pil sekmesinden bi bak istersen
ne kadar fiyat verdiler ?Şarj entegre sorunuymuş sanırım sizinkide aynısı değiştirilip düzelebiliyormuş şarj entegresi
---- Mesajlar birleştirildi ----
Yok öyle bi sorun değilmiş şarj entegre sorunuymuş bugün baktırdım
300₺ne kadar fiyat verdiler ?
İphone 6ları çöpe attırmaya çalışıyorlar sanırımAyni sorun bende de mevcut. İphone 6 kullanıcısıyim pil sagligim %82 fakat su gibi gidiyor sarjim