Behzat Ç. Bitiyor

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BiTiYORMUŞ YA LA!
Star’ın nev-i şahsına münhasır dizisi ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ tutkunlarına kötü haber. Dizinin son sekiz bölümü çekiliyor. Neyse ki küçük de olsa teselli mevcut: Mayıstaki finalden hemen sonra ikinci filmin çekimlerine geçiliyor

fft85_mf3071586.Jpeg

* Başrolünü usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun üstlendiği, Adam Film imzalı ‘Behzat Ç.’nin, haziran ayında biteceği açıklanmıştı ancak planlar, bir ay erkene çekildi.

* Ekranda üçüncü yılında olan dizinin son sekiz bölümü çekiliyor. ‘Behzat Ç.’, mayıs ayında final yapacak. Oyuncuların repliğiyle yineleyelim: “Bitiyor ya la!”

* Dizinin tutkunlarını üzecek haberin bir tesellisi var neyse ki: Emrah Serbes’in aynı adlı eserinden yola çıkılarak ekrana aktarılan ‘Behzat Ç.’ final yapar yapmaz ekip, ikinci film için “Motor” diyecek.

* Serdar Akar’ın yönettiği 2011 tarihli ilk film; ‘Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’, 528 bin kişi tarafından izlenmişti, hatırlatalım.
http://cadde.milliyet.com.tr/2013/02/27/HaberDetay/1673877/bitiyormus-ya-la-?ShowPageSkin=1

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güzel diziydi, bazı şeyleri tadında bırakmak lazım..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu kötü haberdi benim için...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Abartmamak lazım... Ne diziler geldi, bitti.. Yenileri gelir.

neurocranium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
direk böyle kestirip atmasaydın iyiydi aslında. neyse tercihtir saygı duyarım

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ne para vereceğim yahu. İnternetten de olsa reklamlı yayınlasınlar. Hem alt tarafı polisiye dizi. İnsanlığa hizmeti olur, yararlı mesajlar iletir, o zaman bitmemesi için uğraşırsınız. Ama bu dizi öyle abartılacak bir dizi değil şahsen.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
İnsan hayatının bile bir sonu var. Dizilerde bitecek elbet. Kaldı ki ben bu diziyi izleyen bir insanım. Dizilerde oynayan insanlar farklı karakterlerle elbet bir gün gene karşımıza çıkacaklar. Belki o zaman yeni rolleri ile daha çok beğeneceğiz. Ramiz dayı örneğinde olduğu gibi..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Behzat Ç. ne zaman bitecek?

230420131211127126425.jpg

Behzat Ç. dizisinin 3 yıllık ekran macerası 17 Mayıs'ta son bulacak. Dizi 4 bölüm sonra ekrana veda ediyor.

Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan, aynı zamanda kurduğu kendi tiyatrosunda da oyunlar sahneleyen dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun projesi 17 Mayıs'ta son bulacak. Beşikçioğlu, "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" filminde sürpriz isimlerle kamera karşısına geçecek. Filmde Beşikçioğlu'na yine Harun, Akbaba ve Hayalet karakterleri eşlik edecek. Ankara'da çekilecek olan filmin bazı sahneleri Kıbrıs'ta geçecek

http://www.aksam.com.tr/magazin/behzat-c-ne-zaman-bitecek/haber-198747

11808_563602183670536_76726017_n.jpg

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Behzat Ç. 96.bölüm(FİNAL) fragmanı

[video=youtube;WyyEE0ZiycY]http://www.youtube.com/watch?v=WyyEE0ZiycY[/video]

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Dizi keşke kendine çeki düzen verseydi biraz, o zaman devam edebilirdi diye düşünüyorum...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dizi keşke kendine çeki düzen verseydi biraz, o zaman devam edebilirdi diye düşünüyorum...
Diziyi bitirmeye çalıştılar ankaraya uygun bir diziydi ama bitirdiler yoksa behzat ç kolay bitmezdi ankarayı bu kadar iyi anlatan başka bir film yok bide "yolunda a.ş" hariç :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
94 ve 95. bölümleri sansürsüz indirdiydim daha izlemedim.
Olmazsa cumartesi gecesi final bölümünü de indirir 3'ü bir arada yaparım. :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=10066]aliitemel[/MENTION] usta iyisini yapıyorumda bu sefer bilgisayar var :) her yönden çıkmazdayım :) Bu aralar bir aşk hikayesi die film'e bakıorum arada çok aksiyon olmasada aşk film'i için iyi izlenmeli yani :) seksenler'i hiç izlemedim :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
@aliitemel usta iyisini yapıyorumda bu sefer bilgisayar var :) her yönden çıkmazdayım :) Bu aralar bir aşk hikayesi die film'e bakıorum arada çok aksiyon olmasada aşk film'i için iyi izlenmeli yani :) seksenler'i hiç izlemedim :)

Seksenleri, leyla ile mecnunu, behzat ç'yi zengin kız fakir oğlanı izliyorum bende :D fazla bir şey izlemiyorum :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Seksenleri, leyla ile mecnunu, behzat ç'yi zengin kız fakir oğlanı izliyorum bende :D fazla bir şey izlemiyorum :)
Fakir oglan zengin kız izliodum bi ara oda baya iyi trt son zamanlarda iyi diziler çıkarmaya başladı ben "çakıl taşları" derim başka bişi demem :) televizyona küstüm 3 senedir :)

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Yazık oldu güzel diziydi

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=4]'Behzat Ç' final bölümü yayınlanmadan twitter'ı salladı![/h]Bu akşam final yapacak olan dizinin hayranları şimdiden sosyal medyayı mesaj yağmuruna tuttu.

Başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı ve 3 sezondur Star TV'de yayınlanan "Behzat Ç" dizisi bu akşam final bölümüyle ekranlarda olacak.Dizinin hayranları bir yandan final bölümünü beklerken bir yandan da, dizinin bitecek olmasının üzüntüsünü yaşıyor.

Bu akşam ekranlara veda eden dizinin, yaz aylarında ikinci sinema filmi "Behzat Ç- Ankara Yanıyor" çekilecek.

İşte sosyal medyada Behzat Ç ile ilgili atılan twetlerden bazıları;

ozgur_akman
"#behzatc bítíyor. Ankara'da havalarin bulutlu olmasi, hafta boyu yagmur yagmis olmasi son derece manidar"

birsel46323314
"bugun behzat ç. bitiyor.her güzel şeyin sonu vardır ama bu çok güzel bi diziydi bitmesin"

burakili34
"efsane bu gece bitiyor.. aga cinayet var #behzatc"

ondersaka
"Hoçakal Amirim :( Behzat Ç. Final yapıyor"

handanseviss
"#BehzatÇ Yolun açık olsun la. Veda vakti geldi çattı.Üç yıldır hayatımıza dokunan Behzat Ç. bu akşam son kez ekranda"

berkbelin
"arka sokaklar inatla devam ederken Behzat Ç. nin bitmesi... insan üzülüyor lan"

HasanTatar
"Güle güle Amirim #BehzatÇ"

Kaynak

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=4]Behzat Ç. final yapıyor! Son bölümde neler olacak?[/h]Star TV'de 3 sezondur yayınlanan dizi, ekrana veda ediyor.

89792-behzat-c-final-yapiyor-son-bolumde-neler-olacak-190-130.jpg

'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' final bölümüyle bugün ekranlara geliyor.

Dizinin son bölümünde; Behzat Ç., Şule'nin açığa çıkmasından sonra büyük bir ikilem yaşamaktadır. Şule, yaptıklarının hesabını vermeye yaklaşmıştır ama Behzat Ç., kızını yalnız bırakmak istememektedir. Cinayet Büro, Behzat'ın durumdan haberdar olup olmadığını dahi bilmemektedir. Emre ise, Şule'nin yakalanması için son hamlesini gerçekleştirmek üzeredir.

Diğer yandan, Barbaros ve Muzaffer, yakalanmadan önce son ve büyük bir hamle yapmak üzere kolları sıvarmışlardır. Önlerinde büyük ama zorlu bir hesaplaşma vardır.

Behzat Ç., bir yandan Şule'yi korumaya çalışırken, diğer yandan Barbaros ve Muzaffer'i yakalamaya çalışacaktır. Behzat Ç., bütün bu koşuşturma içinde hiç beklemediği bir sona doğru ilerlemektedir.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ege Aydan, Seda Bakan, Fatih Artman, Elvin Beşikçioğlu, Ayça Eren gibi oyuncuların yer aldığı dizi bu akşam 23.15'te Star TV'de yayınlanacak.

Kaynak

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
ne güzel diziyi bitiyorlar... saçam sapan dizilerine 1000000 bölüm olana kadar devam ettiriyorlar.. elveda amirim :crying:

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sonunda .... çok uzadı mı olmuyor bee ....

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
İzleyenler lütfen spoiler vermeyin...
Daha son 3 bölümü izlemedim.
Pazar günü izleyeceğim.. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=4]Behzat Ç. finalini Sakarya Caddesinde izlediler[/h]Türk televizyonlarına üç senedir damgasını vuran efsane dizi Behzat Ç. Cuma akşamı yayınlanan "Son Hesaplaşma" başlığıyla ekrana veda etti.

89834-behzat-c-finalini-sakarya-caddesinde-izlediler-190-130.jpg

Behzat Ç'nin nefesleri kesen finali dizinin geçtiği ve özdeşleştiği Ankara'da Sakarya Caddesi'ne kurulan dev ekrandan binlerce kişi tarafından izlendi. Sakarya Caddesi'nde toplanan binlerce Ankaralı, efsane dizinin son bölümünü büyük bir heyecanla izledi.

Kaynak

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Amirim güle güle severek izliyorduk :(