Behzat Ç. Ankara Yanıyor Çok Hareketli Oldu

barisay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
‘Ankara Yanıyor’un biliyoruz ki Salı günü çekimleri bitti.Diğer aşamalara ise haftaya başlanacak.
Dün geç saatte olsa Serdar Akar’ı yakaladım çekimler bitti dendi ama sadece filmin çekimleri bitmiş.
‘Ankara Yanıyor’unda Behzat Ç.Seni Kalbime Gömdüm gibi 2 versiyonu çekiliyor.Çekilen versiyon ise küfürsüz televizyon versiyonu.Tabiki bu küfürsüz derken ‘bipsiz’ demek değil sigara sahnelerinde sigaranın çıkarılmış halde çekilen sahneleri.Biralar ise Behzat Ç. birası olan Banazura olarak değiştirilerek çekiliyor.
Serdar Akar’ın çektiği filmle kullanılar biralar ise Bomenti.
Evet Serdar Akar’ı yakalamışken bir kaç soru sorayım dedim.Senaryoyu 3 kişi yazmışlar.
Bunlar Serdar Akar,Emrah Serbes ve Ercan Mehmet Erdem.
Serdar Akar’a göre bu sinema filminin dizinin bölümleriyle karşılaştıralamayacak kadar hareketli bir film oldugunu söyledi.Aynı şekilde 1.Sinema filmide buna dahil oldugunuda söyledi.
Bu filminde dizi gibi yine oldukça küfürlü oldugunu ve diyologların yeteri derecede gerçekci oldugunu söyledi.
Bunun yanında filmin süresinin 2 saat oldugunuda belirtti.Fragmanın ise Agustos ayında çıkacagını söyledi.
Filmin çekilmiş olmasına ragmen neden bu kadar geç vizyona gireceğini sordum ve oda şu cevabı verdi.
-Filmin çekimleri bitti ama filmi çekmek demek o filmin henüz %30u tamamlanmış demektir.En azından bizim filmimiz için öyle çünkü dediğim gibi çok hareketli birbölüm bol efectli bir film olacak.Görüntünün düzenlenmesi renk ayarı montaj bunlar çok fazla zaman alan şeyler.Onun için böyle geç bir tarih seçildi.Ama Kasımda vizyona gireceği kesin.
Evet Serdar Akar’la böyle kısa bir röportaj yaptık çekime 5dakikalık bir ara vermişti o arada yapabildim.
‘Ankara Yanıyor’ 1 Kasım’da Sinemalarda..

Kaynak: Behzat Ç. Ankara Yanıyor Çok Hareketli Oldu