Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam belki 7 de çift kamera yok ama kibar ve her cebe sığıyor. Ama gerçekten farklılık olarak zamanında iPhone 5 kasa olarak gönlümü kazanmıştı [emoji106]
SE yi seçerim çünkü öncelikle fiyatı uygun ve stabilliği ip 7 ve 7plusla aynı derecede. 16 gb sıkıntısıda kalmadı artık iphoneda ve genel olarak
4
4s
5
6
dışında hepsi 10 numara 5 yıldız 5s dahil
Ben geçmişten bu güne beğendiğim modelleri sıralamak isterim 4s tasarım olarak o zaman bile severek kullandığım bir telefon du özellikle Çelik kasa olması beni çok mutlu etmişti çizilse bile belli etmez di 5s çıktığı zaman gerçekten donanım olarak çok dolu bir telefon du parmak izi ağır çekim özelliği çift flaşh daha aklıma gelmeyen bir çok özellik ve 64 bit işlemci daha ne olsun günümüz de ise 7 plus çok başarılı buluyorum özellikle çift kamera olması. Şuan da 6s kullanıyorum.
Güzel bir eleştiri
Bu mesajınızdan sonra ben de öyle düşünüyorum
Edit : Oy dağılımına bakıldığında 1. Sırada 7 ve 7+ bulunmakta.
Bu tabloya oy verenleri samimi bulmuyorum şahsen; çünkü 6/6S ve 7 aynı tasarım diline sahip
Çift kamera farkına rağmen tasarım dilinin değişmemesine bağlı olarak en yüksek oy alan 7/7+ seçmenleri verdikleri kararı tekrar gözden geçirmeleri gerek diye düşünüyorum.