Bedelli Askerlik Yoklama Süreç Takibi

enessaktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Herkese Merhaba.
Cuma günü bedelli askerlik işlemlerini tamamlamak için askerlik şubesine gittim, oradaki memur henüz tecilimin devam ettiğini yoklama işlemlerini halledip öyle gelmemi söylemişti. Aile Hekiminden askerliğe elverişli raporu aldım yoklama formunu doldurdum bugün de işlemleri tamamladım.
Ancak e devlet üzerinden yoklama süreç takibine girdiğimde 'aile hekimi muayene işlemleri henüz tamamlanmadı' uyarısı çıkıyor. Tamamlamış olmama rağmen hâlâ bu görünüyor. Daha önce bu durum başına gelen var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Sağlık ocağından çıktığım gibi tamamlandı yazmıştı bana. Hekimin onaylamamış olabilir mi? Git tekrar görüş. Celp tarihleri de 3 Kasım tarihinden sonra belli olacakmış.

enessaktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sağlık ocağından çıktığım gibi tamamlandı yazmıştı bana. Hekimin onaylamamış olabilir mi? Git tekrar görüş.
Hocam hekime 2 kere gittim, en son gittiğimde bana askerliğe elverişli raporu verdi. Çokta anlayan birisi değil sanırım orda işlemleri yaparken yardım aldı başkalarından. Araştırdım biraz bazı kişilerin de başına gelmiş bu durum. Sorun teşkil eder mi ya da sonradan sisteme düşer mi onu kestiremiyorum. Aile hekimine gitsem benlik birşey yok elinde belge var diyecek çünkü.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Tamamda onayı aile hekimi veriyor ve online olarak girmesi gerekiyor diye biliyorum ben.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
aile hekimi onay sırasında atlamış olabilir, yada sisteme düşmemiş olabilir.
kontrol etmesini isteyin.

enessaktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Uğraşıyorum, sonucu paylaşırım.
Teşekkürler

erc07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Aynı sorun bende de var aile hekimine gittim. Kendisinde yapıldı olarak gözüküyor ve tekrar yapabileceğim bir şey değil dedi. E imza vs her şey var. Bana belge de verdi. Muayene belgesinde ki karekodu e-Devlet Belge Doğrulama uygulamasından kontrol ettirdiğimde ise bu belge ilgili kurum tarafından doğrulanamamıştır yazıyor eksik bir şey yok deniliyor ama hala olmadı ne yapmamız gerekiyor ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

enessaktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar,
Aynı sorun bende de var aile hekimine gittim. Kendisinde yapıldı olarak gözüküyor ve tekrar yapabileceğim bir şey değil dedi. E imza vs her şey var. Bana belge de verdi. Muayene belgesinde ki karekodu e-Devlet Belge Doğrulama uygulamasından kontrol ettirdiğimde ise bu belge ilgili kurum tarafından doğrulanamamıştır yazıyor eksik bir şey yok deniliyor ama hala olmadı ne yapmamız gerekiyor ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
O belgeyi doğrulatmak aklıma gelmemişti, ben de bir bakayım şimdi.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aynı sorun bende de var hocam. Malesef aile hekimleri bu konuda yeterince eğitim almamış durumda, biz de mağdur oluyoruz onlar da.

Son düzenleme:

erc07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Aynı sorun bende de var hocam. Malesef aile hekimleri bu konuda yeterince eğitim almamış durumda, biz de mağdur oluyoruz onlar da.
bana kalırsa aile hekimlik bir şey yok yani baktı ve onda yapılmış görünüyor. Ama şu an ne yapacağım konusunda herhangi bir fikrim de yok kaldım ortada :/

Emucan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de 05 Ekim Cuma başvurdum hemen peşine sağlık muayenesi oldum 1 hafta geçti bende de Aile Hekimi Muayene İşlemleri Henüz Tamamlanmadı yazıyor. Askerlik şubesini aradım sisteme geç düşer dediler. Bekliyoruz bakalım.

Emucan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de 05 Ekim Cuma başvurdum hemen peşine sağlık muayenesi oldum 1 hafta geçti bende de Aile Hekimi Muayene İşlemleri Henüz Tamamlanmadı yazıyor. Askerlik şubesini aradım sisteme geç düşer dediler. Bekliyoruz bakalım.
- An itibariyle onaylandı. E-Devlet'de görünüyor.

Cerkess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu yeşil ışık yanmama mevzusu herkesin derdi sanırım.1 hafta oldu hala sadece yoklama tamamlandı onayı var Aile hekimi ve askere alma işlemleri onaylanmadı.Ne imişim sisteme düşmemiş kimisinin aynı gün onaylanıyor.Ben anlamadım bu işi.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Şubenin yoğunluğuna bağlı galiba

enessaktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aile hekimi onay problemi bende çözüldü, askerlik şubesi tarafından onaylanmanız beklemektedir yazıyor. Sanırım artık gitmeme gerek yok, onlar halledecekler.
Eğer aile hekimi elinize askerliğe elverişlidir raporu verdiyse takılmayın, eninde sonunda düşüyor sisteme.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Onlar halledecek. Onay vermeleri yeterli zaten.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar bende 5 eylül gibi parayı yatırdım. Fakat E devlete girip kontrol ettiğimde şu GÖRÜNTÜ'yü alıyorum. Askerlik şubesinde bana ne aile hekiminden bişey istediler nede başka birşey. Eksik yaptığım birşeyler mi var benim ?. Herkeste Askerlik Yoklaması Süreç Takibi ekranı çıkıyor ama bende hiçbirşey yok. Yardımcı olur musunuz ?

enessaktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bende 5 eylül gibi parayı yatırdım. Fakat E devlete girip kontrol ettiğimde şu GÖRÜNTÜ'yü alıyorum. Askerlik şubesinde bana ne aile hekiminden bişey istediler nede başka birşey. Eksik yaptığım birşeyler mi var benim ?. Herkeste Askerlik Yoklaması Süreç Takibi ekranı çıkıyor ama bende hiçbirşey yok. Yardımcı olur musunuz ?
Tecilin devam ediyor mu ? Askerlik durum belgesi sorguladığında ne yazıyor ?

enessaktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
5 Eylül se parayı yatırmadan önce tecilin bitmiş olduğu için istememiş olabilirler. Yine de kendi kütüğüne bağlı askerlik şubesine gidip görüşmeni öneririm.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Benim tecilin normalde bu ayın sonunda bitiyor o yüzden olabilir mi ?

Cerkess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aile hekimi onay problemi bende çözüldü, askerlik şubesi tarafından onaylanmanız beklemektedir yazıyor. Sanırım artık gitmeme gerek yok, onlar halledecekler.
Eğer aile hekimi elinize askerliğe elverişlidir raporu verdiyse takılmayın, eninde sonunda düşüyor sisteme.

Migrenim olduğuna dair aile hekimim de eskiden kalma kayıt olduğu için devlet hastanesine sevk etti oradaki doktordan rapor alıp şubeye verdim ekşınlı bir bekleyiş sürüyor bakalım :)

Son düzenleme:

Barisduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kendiliğinden mi oldu sisteme geçmi düştü acaba bende Pazartesi yaptım hala aile hekimi muayene işlemleri henüz tamamlanmadı yazıyor

Kendiliğinden mi oldu sisteme geçmi düştü acaba bende pazartsei
- An itibariyle onaylandı. E-Devlet'de görünüyor.
kendiliğindenmi oldu bende beklemedeyim şuan muayne oldum

Son düzenleme: