• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bedava Gömlek (!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Arkadaşlar bugün telefonuma düşen bir mesaj.Bu bir dolandırıcılık mesajı galiba.

Gönderen kısmında Turkcell yazmıyor telefon numarası yazıyor.Bu mesajdan alan başka arkadaş var mıdır?

Mesaj gelen telefonumda kontör olmadığı için turkcell müşteri hizmetlerini arayamadım durum hakkında bilgi vermek ve almak için arayacaktım.

Şimdi bu bir dolandırıcılık mesajı ise benim numaramı nasıl aldılar..

''Çekiliş yok kura yok!Turkcell kontor hattından herkese gömlek hediye!Hemen 0532 755 88 88 i UCRETSİZ ara kredi kartınla kontör yükle hediyen adresine gelsin.''

Gönderen:755 88 88

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Gömlek mi? :D

Kesin dolandırıcılık mesajıdır. Senin numaranı öğrenirler çok da zor değil. Bir yerlerde vardır mutlaka numaran.

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
numara doğru.Turkcellde bu numaradan kredi kartınızla yükleyebiliyorsunuz.Yakınlarımdan biri bu şekilde kontör yükledi hattına ve daha bi sorun çıkmadı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Numara doğru demişsin..Sende mi şebekedensin cevap ver:D

Ayrıca Turkcell yolladıysa neden gönderen kısmında TUrkcell yazmıyor(öyle olması gerek değil mi?.)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu numara Turkcell Kontör Hattı. Sanmıyorum dolandırıcılıkla ilgili olsun. Ama ben bu yöntemi kullanmıyorum o ayrı.
:D

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Aynı Mesaj bana geldi şuan ben ona oda bana bakıyor:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bu numara Turkcell kontör Hattı. Sanmıyorum dolandırıcılıkla ilgili olsun. Ama ben bu yöntemi kullanmıyorum o ayrı. :D

Hmm ben Turcel hattı yedek olarak kullandığım için ve 3 ayda bir kontör yüklediğim için şüphelendim.

Kesin dolandırıcılardır dedim:)

Ama yine de bu yolla kontör yüklemek pek güvenli değil.Kredi kartının arkasındaki güvenlik nosunu da istiyorlardır Allah bilir.:)Zaten o numarayı ve kart nosunu kaptırdın mı Allah yardım etsin:)

Ayrıca madem mesaj Turkcelden bedava gömlek isteyenler arasın :D:D

smartboytalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kredi kartı lafını duyduğunda çakman gerekirdi olayı bence . sakın aldanma.dolandırıcılığın alasını yapıyor bunlar numara almak çok mu zor? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu arada Turkcell'in sitesinde de bu numarayı görebilirsin. Tıkla...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ben bahsi geçen noyu aramadım aradığınızda kredi kartı şifresi müşteri no gibi bilgiler istiyorlarsa sakat iş..!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İşte bu gibi konularda ne internetten ne de telefondan kredi kartı ile hiç bir işlem yapmıyorum. :D

Ne olur ne olmaz değil mi ama? :D

aliozkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de 1 2 ay önce bunun vodafone versiyonu tarafından arandım. Üyeliğimi yenilersem bana gömlek göndereceklerini söylediler. Daha önce kontör yüklediğim için ellerinde kredi kartı bilgilerim bulunmakta imiş. Adresim yenilendikten sonra özeliikle sordum (öncesinde söylemediler) üyelik ücretli mi diye. Ağzının ucuyla 10 ytl dedi. Ben de işlemi iptal etmek istediğimi söyledim. Israr etmesine rağmen kabul etmeyip kapattım telefonu. 3 gün sonra aynı yerden tekrar aradılar üyeliğimi iptal etmek(!) istediğimi ve nedenini öğrenmek için aradıklarını söylediler. Ben üye olmadığımı söylediğimde telefondaki hanfendi benim üyeliği onayladığımı ve hesabımdan 10x6 taksitli üyelik ücretinin çekildiğini söyledi. Telefonda 4 5 dk tartıştıktan sonra tüketici hakları derneğine başvurarak onları mahkemeye vereceğimi söyledim. Sonrasında işlemi iptal edip üyelik ücretini hesabıma geri yatırdılar. Dikkatli ol derim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu numaranın sitesini de buldum. Gömlek kampanyası 2. konuda var. Tıkla...

2 yıl üye ol filan yazıyor.