Bedava 50$ Kupon en.jd.com Alışveriş Sitesi !

burki6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Arkadaşlar Verilen Kuponlar ile Kayıt Oluyorsunuz Ve 10$ Veriyor Ek Olarak Ve Kulaklık Mikrofon Oyun Klavyesi Kablosuz Mouse Kıyafet selfie çubuğu Gibi Ürünleri Bedavadan Sipariş Veriyor Kesinlikle Getiriliyor

Kayıt Olma Sitesi :JD.com Global Online Shopping Mall-?value and quality?

Bu Benim Kodum Kullanablirsiniz : S2H7E3 (Kayıt Olma Formundaki İntive Code Kısmına Yazıyorsunuz)
Kendi Kodunuzu Verirseniz Kaydolan Kişi Tarafından Size 10 Dolar Geliyor Onada 10 Dolar Gidiyor Tek Kullanımlık Kodlardır Kendi Kodunuza Şurdan Bakın : JD.com Global Online Shopping Mall-?value and quality?

PAYPAL ile ödeme Yapın 10 dolarlık kod oto ekleniyor :)
Alıntıdır !
Arkadaşlar Sadece Paypal Geçiyor İninal Falan Geçmez Ve Mutlaka Kartta 1 lira olması gerekiyor mesela 10.05 dolar ürünü alışveriş sırasında altta use this cupon seçeneğinden 10 dolarlık kuponu seçiyorsunuz ve 10 dolar eksiliyor 0.5 cent (15 kuruş) Vererek Ürünü Ödüyorsunuz.Sadece Arkadaşlar Değil Tüm Herkes Bu Kodu Girebilir.Kaydolurken İntive Code Yazan boşluğa Yorumlara Yazılan Kuponları Girerseniz 10 Dolar İndirim çeki gelir Ve Ayrıca Ürüner 25-40 gün içerisinde mutlaka geliyor evinize Paypal Karta İninal Kartı Tanıtırsanız Eğer alabilirsiniz :)
Kodunuzla 5 Kişi Kayıt Olursa Toplamda 50$ Bedava Çek Ediyor !
Herkes Kodunu Yorumlara Yazsın Böylece Kullanıp Hem 10 Dolar Sahibine Hemde Kendisine Kazandırmış Olur :)
Son Gün 13 Kasım !
%100 Gerçek AliExpress Gibidir

ALINTIDIR !

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Kesinlikle getiriliyor demişin ama siteyi yeni duyduk. Bu sabah DH de bende görüp iki tane sipariş geçtim ama gelir mi belli değil

GsliKahraman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kupon alamadım, alışveriş yapamadım, belki kullandığım kod daha öndecen kullanıldığı/ geçerliliğini yitirdiği için veya kampanya sona erdiği için.
Bilemiyorum ama, eğer birilerinin işine yarayacaksa panelde yazan kodu paylaşayım.
Umarım birilerinin de işine yarar.

YJ93VI