Become A Legend Hakkında

Northeaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kaç yıldır pes oynuyorum ve defalarca become a legend oynadım hep oyuncumu yaratıp babilayna takımında başarılı olup büyük kulüplere transfer oluyorum fakat sonucunda hep antreman maçlarına çıkıyorum normal maçlara çıkamıyorum nedeni nedir ? :confused1:

İyi forumlar.

offspring33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer antrenman maçlarında pas ağırlıklı oynar, bencil bir futbol anlayışından uzak şekilde ilk onbire alınman konusunda önemli etkilere sahip olan isabetli şu ve isabetli pas gibi unsurları yerine getirebilirsen en kısa sürede önce ilk on sekize sonra da ilk on bire alınırsın. Ancak dediğim gibi mevkine göre futbolun temel unsurlarını yerine getirmen çok önemli. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Northeaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok yardımcı oldun bundan sonra dikkat edicem bunlara teşekkürler:) Konu kilitlenebilir.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
eğer golcü isen vuruşlarınında kaleyi tutması gol olması önemli ek olarak belirtmek istedim.:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Antreman maçlarına ilk önce yedek oyuncular ile çıkıyorsun.Eğer ratingin maç başına 6.5 değilse hiç kasma boşuna bırak takıma girmeyi antreman maçlarında as kadroda bile olamazsın.Golcü yada savunmacı olman farketmez.6.0 yada 6.5 ortalama önemli.Bunun içinse topla çok buluşup olumlu pas yapmak gerek.Forvetsen bikaç şut atman gerek.Gol olmalrı önemli değil, yapabiliyorsan asistte yap.Ben ilk 7 maç sonunda diğer takımda geçtim, oradada bi antraman maçı yaptıktan sonra td sonraki maçın 60. dakikasında oyuna soktu beni :DMaçlarda ratingini 6.0dan yukarı tutarsan bikaç maç sonra 11de de başlarsın:)