Bebeklerin Uyku Problemine Karşı Ninni Makinesi

Bu konuyu okuyanlar

Türk Gücü

Asistan
Katılım
22 Mart 2017
Mesajlar
302
Reaksiyon puanı
137
Puanları
43
Yaş
34
Bebeğiniz Gün İçinde Aşırı Ağlama Krizine Mi Yakalanıyor Ya Da Rahat Uyuyamıyor Mu?

1874-jangan-menggendong-bayi-sebelum-tidur-ini-alasannya.png


Profilo Ev aletleri , kolik rahatsızlığı olan veya hemen uykuya dalamayan bebekler için geliştirdiği Profilo
Ninni Makinesi uygulamasıyla bebeğinizin mışıl mışıl uyuması için sihirli bir dokunuş sunuyor. Profilo Ev Aletlerinden yola çıkarak çamaşır makinesi, şarjlı el süpürgesi, elektrikli süpürge, bulaşık makinesi ve mikrodalga fırın seslerini ve özel olarak seçilmiş ninniler ile sakinleştirici etkiye sahip rahatlatıcı seslerin yer aldığı uygulamayı telefonunuza indirerek bebeğinize kolayca dinletebilir ve onun daha rahat ve sağlıklı uyumasına yardımcı olabilirsiniz. Profilo Ninni Makinesi’ndeki sesleri dinleyen bebekler artık daha mutlu ve huzurlu uyuyor!



Bu Uygulama Ödül Aldı


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin Ninni Makinesi Mobil Aplikasyon uygulaması dijital yaratıcılık çalışmaları ile başarılı olan markaların değerlendirildiği MIXX ödüllerinde, “Markalı Mobil Aplikasyonlar” kategorisinde Gümüş MIXX’in sahibi oldu.



Gümüş MIXX ile ödüllendirilen Profilo Ninni Makinesi Aplikasyonu, her 10 bebekten 7’sinde görülen kolik sendromuna çözüm sunmak amacıyla Profilo ürünlerinin sesleri ile oluşturuldu ve rahatlatıcı melodiler ve ninnilerle de zenginleştirilerek hem annelerin hem de bebeklerin sevdikleri bir başucu arkadaşı oldu.


Ninni makinesi uygulamasını Appstore ve Google Play üzerinden de indirebilirsiniz. Ayrıca tarayacı üzerinden de bu uygulamayı kullanabilir Profilo Ninni Makinesi adresine tıklayabilirsiniz.


Appstore indirmek için; Profilo Ninni Makinesi App Store’da


Google Play indirmek için; Profilo Ninni Makinesi - Google Play'de Android Uygulamaları

kaynak: https://pembeteknoloji.com.tr

 
Üst