Beats Solo hd ses yalıtımı hakkında

uykusuz001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.beats solo hd almayı düşünüyorum önümüzdeki 1-2 gün içerisinde.benim sormak istediğim soru sesi yanımızdakiler tarafından duyulabilirmi?
yani studio kullanan arkadaşım kulaklığın tek kötü yanının dışardan rahat duyulması olduğunu söyledi. yanlız solo hd de bu konuda bir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
merhaba arkadaşlar.beats solo hd almayı düşünüyorum önümüzdeki 1-2 gün içerisinde.benim sormak istediğim soru sesi yanımızdakiler tarafından duyulabilirmi?
yani studio kullanan arkadaşım kulaklığın tek kötü yanının dışardan rahat duyulması olduğunu söyledi. yanlız solo hd de bu konuda bir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim.

Kardeş bence o kulak büyüklüğüyle doğru orantını kulağın küçükse içine oturur ses girmez büyükse ses dağılır gibime geliyor.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam saturnde görmüştüm fakat solo hd mi yoksa studio mu bilmiyorum dışarıya aşırı bir ses veriyordu yani şöyle diyeyim taktığında sen beats dinlerken yanındakide herhangi bir philips kulak içi kulaklıkla dinliyormuş gibisinden o derece bir ses veriyordu dışarıya ama dediğim gibi solo hd mi yoksa studio mu bilmiyorum

uykusuz001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam saturnde görmüştüm fakat solo hd mi yoksa studio mu bilmiyorum dışarıya aşırı bir ses veriyordu yani şöyle diyeyim taktığında sen beats dinlerken yanındakide herhangi bir philips kulak içi kulaklıkla dinliyormuş gibisinden o derece bir ses veriyordu dışarıya ama dediğim gibi solo hd mi yoksa studio mu bilmiyorum

studio da normalde sesi dışarı aşırı verme gibi bir sorun olduğunu biliyorum şahsen test ettim.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba,

Kulaklık gücü yüksekte tabiki ses dışarı çıkacaktır.

Kulak üstü kulaklıklardaki yalıtım sistemi daha çok dışarıdaki sesleri içeri almamak için , yani siz sadece müziği duyun diye.

Yapılabilecek en iyi şey sesi makul seviyeye düşürmek olacaktır , hem kendi kulak sağlığınızı korursunuz hemde etrafı rahatsız etmezsiniz.

uykusuz001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Yalıtılmış bir cihaz kulağınızı dış seslerden akustik olarak yalıtır ve ses yanınızdakiler tarafından duyulmaz"

diye bir tabir gördüm bir internet sitesinde bir taneside %60 tan sonra yanınızdakileri rahatsız edebilir diyor. kullanıcı yorumları yok mu?