Beats Solo Hd Kulaklığım kırıldı

lordkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar garanti zaten sıkıntı. Sizce neyle yapıştırayım bunu napıyım? lütfen yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yapışmaz... tutmaz kablo zarar görür... yedek parça araman daha mantıklı...

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Apple'ın Beats'ı satın aldığı düşünüldüğünde ve Apple kadar malına sahip çıkan bir şirket olmadı göz önüne alındığında..
Bunu bilemeyeceğim işte.. Ama bence yapıştırma. Yapıştıracaksan, yalnızca japon ile yapışır herhalde.

Reaksiyon puanı
16,128
götür servise adam gibi yapsınlar belki apple ruhu bulaşır ücretsiz değişim yaparlar.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Malzeme kalitesi efsane. Böyle kulaklıklara 500 600tl veriyor insan çat diye çin malı oyuncaklar gibi kırılıyorlar. İnsan metalden falan yapardı, örnek benim logitech g230. Uzatma kısaltma kısmı metalden kırılma çatlama gevşeme vs yapmıyor. 200TL'lik kulaklık keşke bunlarda öyle olabilise. Geçmiş olsun servise götür belki ücretsiz yardımcı olurlar.

bloooy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
benimde beats kulaklıgım aynı seninki gibi kırıldı kulaklıgı yaptırmak icin nasıl bi yola basvurdun garanti bunu karsıladımı cevap verirsen sevinirm simdiden tesekkurler

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bu havalı oyuncaklara para vermeyin. Gidin logitech g serisi alın. Daha kaliteli.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
İstanbul'da tamir yapılan yer varda ismini bilmiyorum garanti kapsamı dışı idi.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Güzel yerden kırılmış japonla yapıştırıver birşey olmaz Allah'ın izniylen

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Geçmiş olsun hocam, japon ile ufacık dokundur olay tamamdır :)

lordkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Japon bir zaman sonra atıyor bence japon yerine 404 kullan kemik gibi yapar tekrar aynı yerden kırılmaz.

Ürün bu, çevrenizde hırdavatçı varsa bir kaç lira daha ucuza alabilirsiniz.
404 Plastik Çelik No:2 41 gr Yapıştırıcı 15313036 10379199

teşekkürler deneyeceğim zaten ben kendim yapmaya çalıştım. Üzerine şeffaf bir çerçeve buldum vidaladım ama aynı yerden yine kırıldı. Garantiye göndermeyi düşünmedim çünkü randevu almak cidden çok zor. Alsam bile götürebilecek imkanım yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dediğim gibi pek uğraşmanı tavsiye etmem apple ile arkadaşların dediği gibi 404 ile yapıştır gitsin. Eğer uğraşırım dersen bile apple servisinden elin boş dönebilirsin. Giden zamana yazık olur
merhaba,
benimde beats kulaklıgım aynı seninki gibi kırıldı kulaklıgı yaptırmak icin nasıl bi yola basvurdun garanti bunu karsıladımı cevap verirsen sevinirm simdiden tesekkurler

Enes.gecer_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple'ın Beats'ı satın aldığı düşünüldüğünde ve Apple kadar malına sahip çıkan bir şirket olmadı göz önüne alındığında..
Bunu bilemeyeceğim işte.. Ama bence yapıştırma. Yapıştıracaksan, yalnızca japon ile yapışır herhalde.
apple 900 tl degisim ucreti istedi 0 i 1300 tl