Beats Audio ve Htc garantisi

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 4 ay önce one x plus aldim. Telefonumdan memnundum. Telefonun garantisi avea ve mobiltel sirketine bagli. Yaninda verilen beats audio kulakligim benim hatam sonucu bozuldu. Bunu garanti kabul eder mi? Bunu gondermem icin telefonla birlikte göndermem gerekiyormus. Bende o zaman telefonun bataryasini degistireyim dedim hazir gondermisken. Onu degistirirler mi ? Birde son zmanlar telefon 41 dereceden dusmuyor. Ve muzik dinlerken ara sira teklemeler oluyor. Bunun icinde gonderecem. Hepseni yaparlar mi arkadaslar ?

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon 55-60 dereceye çıkmadığı süreci herhangi bir sorun olmaz ağır kullanımda 41 derece ise gayet normaldir. Diğer konularla ilgili htc ile irtibata geçmeni öneririm onlar servis ile görüşünce baya etkili oluyo.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende plus kullanıyorum adanada olduğum için telefon devamlı 35 40 ° :-) bazen müzik veya videoda ses sonda olmasına karşın sesi birkere kısıp yükseltince ses geliyor bu neyden olabilir acaba ?

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hala yazilimsal sorunlar var telefonda

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evet beats audio kulaklik veriyo super ses kalitesi var ancak cihaz yazilimsal olrak biraz asindi gibi yani destek pek yok

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] kardes nerden duydun haberi ??