Zalkren
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 277
Selamlar dostlar Beatbox ile 2 yıldır uğraşıyorum eğer merak ettiğiniz birkaç şey varsa yanıtlarım
)

Etrafımdan çok katıl katıl diyen oluyor da bi anlamı yok bence katılmanın 1. falan olamam zaten hobi olarak yapıyorum bazen arkadaşlar yap diyor falan onları eğlendiyorumYeteneksizsiniz Türkiye'ye katılmayı hiç düşündün mü bende ara sıra yapıyorum.
Zonguldaklı bir arkadaşım var hemşerim lowest oğuzhan takip etmeni tavsiye ederimEtrafımdan çok katıl katıl diyen oluyor da bi anlamı yok bence katılmanın 1. falan olamam zaten hobi olarak yapıyorum bazen arkadaşlar yap diyor falan onları eğlendiyorum![]()
evet verbalese yi çok severim baya eski bir beatboxer sokak sanatçısıdır kendileriBu adamı seviyor musun?![]()
evet takip ediyorum lowesti çok iyidir beatbox konusunda gayet yetenekli türkiyeyi temsil edebilecek bi potansiyeli var. öte yandan azerbaycanlı zero da var yakın zamanda çoğu beatboxerı yenip gbb online turnuvada 1. olmuşturZonguldaklı bir arkadaşım var hemşerim lowest oğuzhan takip etmeni tavsiye ederim![]()
çok oluyor ya o ailem falan ne yapıyon oğlum diyorlar arada sırada ama alıştılar artık garip garip seslereAynanın karşısına geçip beatbox yapıp ben ne yapıyom la dedin mi hiç![]()