Bazı Programlar Çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elmeo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Revo uninstaller ve bir kaç program daha sorunsuz şekilde kuruldukları halde ilk yüklendikleri anda bir keç çalışıyor ve bir daha çalışmıyor. Bilgisayarımda antivirüs yok ve firewall kapalı. Virüs kapmış olabilir mi ama virüs kapacak hergangibir uygulama çalıştırmadım. Diğer programları etkilemiyor sadece bir kaç programda bu sorunu yaşıyorum.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hocam 1-2 sene önce bendede aynı sorun vardı.Bazı programları senin gibi 1-2 kere açıyorum yada tekrar kuruyordum üstüne açılıyordu fakat sonraları açılmıyordu.Her programda da aynı şeyi yapmyordu.

Antivirüs programı kurduğumda kullandığım programların exe'lerinde virüs varmış.Eğer imkanın varsa Kaspersky vb. virüs programı kurup tarattırmanı tavsiye ederim...

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hocam 1-2 sene önce bendede aynı sorun vardı.Bazı programları senin gibi 1-2 kere açıyorum yada tekrar kuruyordum üstüne açılıyordu fakat sonraları açılmıyordu.Her programda da aynı şeyi yapmyordu.

Antivirüs programı kurduğumda kullandığım programların exe'lerinde virüs varmış.Eğer imkanın varsa Kaspersky v. virüs programı kurup tarattırmanı tavsiye ederim...

Sağol hocam birazdan antivirüs yükleyeceğim.