Bazı haber sitelerine erişemiyorum.

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi günler birkaç aydır moralhaber.net ve boyuthaber.com isimli haber sitelerine evdeki bilgisayardan bir türlü erişemiyorum. diğer sitelere rahatlıkla bağlanıyorum. ama bu iki siteye bir türlü giremiyorum. bozuk bağlantı ulaşılamıyor gibi uyarılar çıkıyor. internet explorer 7 ve google chrome kullanıyorum. ikisiyle de ulaşamıyorum. acaba neden yardımlarınızı bekliyorum.

coal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
chrome ve firefoxla denedim denedim
boyuthaber biraz önce açıldı,
moralhaber daha açılmadı,

"geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir."

zarha6155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben explorer tabanlı Maxthon tarayıcısı kullanıyorum.Her iki site de kolayca açıldılar.

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
problemim anlaşılmadı herhalde. sorunuma cevap verebilecek bir babayiğit yok mu kardeşim? internet bağlantımda hiçbir sorun yok. explorer, maxhton, firefox, chrome vs... hepsini denedim. bütün sitelere giriyorum. sadece boyuthaber.com ve moralhaber.net isimli sitelere giremiyorum. siteye ulaşılamıyor diyor. acaba bilgisayarın bilmediğimiz bir güvenlik ayarı sitelere girişimi engelliyor olabilir mi? her türlü güvenlik bölümüne de baktım aslında. engellenen siteler vs.. yok yok yok... Allah rızası için bir yardım... haydi gençler....

zarha6155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir şey denesen, vtunnel, gibi sitelerden veya ultrasurf gibi programlardan girmeyi denesen ve baksan ki, girebiliyormusun. Yani sorun tarayıcında mı yoksa, ip no'sunda mı?

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zarha6155 dostum eyvallah. vtunnel ile girebildim siteye. ama olayın mantığının anlamadım. bu vtunnel ne ola ki? şimdi bendeki sorun neymiş yani?

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Dns adreslerinle ilgili bir şey olmalı. Senin IP acaba o sunucularda engelli mi?

Dns adresini 4.2.2.2
4.2.2.3 diye değiştir. Bak bakalım tunnelsiz açılıyr mu?

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunuma hala bir çözüm bulamadım. makineye format bile attım birkaç defa ama olmadı. formattan sonra bile boyuthaber.com'a giremiyorum. hiçbie sorun yok görünürde. ip ve dns ayarları otomatik. ayarları değiştirsem de çözüm olmuyor. lütfen bir bilen yardımcı olsun. delireceğim yahu. niçin giremiyorum ben bu boyuthaber.com sitesine. işin ilginç tarafı artık giremediğim bir başka site olan moralhaber.net'e artık kolaylıkla giriyorum. ilginç. hiçbir değişiklik yapmadım. ama hala boyuthaber'e giremiyorum.