Bazı Dosyalarım Siliniyor

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hem bilgisayarda hem de taşınabilir diskte Foxit Reader ve ImgBurn'ın kurulum dosyalarının bulundukları dizin siliniyor. Yanlarındaki Türkçe dil dosyalarıyla birlikte. Antivirüs'de buna dair bir kayıt yok. Eset SS 4 ve Kaspersky IS 2007'de de aynı. Yazılım, kurulumdan sonra otomatik siliyor olabilir diye düşündüm ama kurulumdan sonra bir kaç kere yeniden başlatmalar yaptım silinmedi. Daha sonraları dosyaların silinmiş olduklarını gördüm. Eğer bu bir sorunsa sebebi ne olabilir? :confused1:

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Senin için sorun oluşturuyor mu?Yoksa salla gitsin zaten kendi dosyası:D

Kurulum dosyalarını belki belli bir süre sonra kendi siliyordur.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ImgBurn neyse de Foxit'in Türkçe çevirisini kendim yapıyordum. Daha doğrusu düzenliyordum, çok düzensiz. Bayağı da düzelttim. Birkaç bilgisayarda var ama bir gün kaybederim diye korkuyorum.

Yazılım silse nasıl hem bilgisayardakini hem de taşınabilir disktekini silebiliyor?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Aklıma virüsten başka birşey gelmiyor.Galiba antivirüs çaktırmadan siliyor :confused1:

O dosyaları orjinal sitesinden indirip aynı dizine atmayı dene.Bakalım tekrar silinecekmi..

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Her zaman orijinal sitesinden indiriyorum.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bir defa antivirüs tarafından silinmişse ve kural oluşturulmuşsa, sonra aynı dosyayı bin defa da yükleseniz farketmez; görür görmez yokedecektir.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Aradan format ta geçti.