Sokağa çıkma yasağının olduğu 3 günlük Ramazan Bayramında ücretli olan bütün köprü ve otoyollar ücretsiz olacakmış. Trajikomik bir haber, tepe tepe köprüden git, gel yaparız artık 

Evet, önceki yıl bizim oturduğumuz yerde bedavaydı otobüs (minibüs değil).Bu köprü ve otoyollar her sene bayramlarda ücretsiz oluyor zaten. Ayrıca çoğu il'de belediye otobüsleride ücretsiz oluyor bayram dolayısıyla. Bu yıla özel yapılmış gibi konuşuyorsunuz. Ben kendimi bildim bileli sistem böyle. ( Sokağa çıkma yasağı olsa bile önemli hizmet sektörleri çalıştığı için gene hiç yoktan insanların 5 te 1 i dışarı çıkıyor veya çıkmaz zorunda kalıyor.
Bazı hatalar var evet ama idare eder.Hahaha yönetim komedi ya![]()
Aynen ben yine evde yatarımÇıkanlar için iyi, ama çıkan çok kişi olacağını zannetmiyorum.
Aynen!İzinli dışarı çıkanlar olacaktır onlar için iyi bir durum
Sanki bilerek sokağa çıkma yasağından dolayı bedava yapılmış ve halkla dalga geçilmiş izlenimi veriyorsun yapma Allah aşkına! Daha önce ki bayramlarda ücretli miydi?
Hahaha yönetim komedi ya![]()
Daha önce ki bayramlarda ücretli miydi?
Bu köprü ve otoyollar her sene bayramlarda ücretsiz oluyor zaten. Ayrıca çoğu il'de belediye otobüsleride ücretsiz oluyor bayram dolayısıyla. Bu yıla özel yapılmış gibi konuşuyorsunuz. Ben kendimi bildim bileli sistem böyle.