Bayramda Köprü ve Otoyollar Ücretsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,801
Sokağa çıkma yasağının olduğu 3 günlük Ramazan Bayramında ücretli olan bütün köprü ve otoyollar ücretsiz olacakmış. Trajikomik bir haber, tepe tepe köprüden git, gel yaparız artık :)

1590227022052.png

Reaksiyon puanı
6,380
Şimdi bir çok kişi ücretsiz diye köprüyü kullanmak içi, yasağı umursamadan dışarı çıkabilir.

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Sokağa çıkma yasağında kim kullanacak köprü ve otoyolları, çok merak ediyorum.

HyperArtz61

Asistan
Reaksiyon puanı
50
yasağın geçerli olmadığı torpilli insanlar için mi düşünüldü acaba ? onlar zaten para vermiyolarmıydı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa millet için çalışan sağlık çalışanı asker vs. için mi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bu köprü ve otoyollar her sene bayramlarda ücretsiz oluyor zaten. Ayrıca çoğu il'de belediye otobüsleride ücretsiz oluyor bayram dolayısıyla. Bu yıla özel yapılmış gibi konuşuyorsunuz. Ben kendimi bildim bileli sistem böyle. ( Sokağa çıkma yasağı olsa bile önemli hizmet sektörleri çalıştığı için gene hiç yoktan insanların 5 te 1 i dışarı çıkıyor veya çıkmaz zorunda kalıyor.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,863
Bu köprü ve otoyollar her sene bayramlarda ücretsiz oluyor zaten. Ayrıca çoğu il'de belediye otobüsleride ücretsiz oluyor bayram dolayısıyla. Bu yıla özel yapılmış gibi konuşuyorsunuz. Ben kendimi bildim bileli sistem böyle. ( Sokağa çıkma yasağı olsa bile önemli hizmet sektörleri çalıştığı için gene hiç yoktan insanların 5 te 1 i dışarı çıkıyor veya çıkmaz zorunda kalıyor.
Evet, önceki yıl bizim oturduğumuz yerde bedavaydı otobüs (minibüs değil).

Hahaha yönetim komedi ya :D
Bazı hatalar var evet ama idare eder.

one way

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
64
Sanki bilerek sokağa çıkma yasağından dolayı bedava yapılmış ve halkla dalga geçilmiş izlenimi veriyorsun yapma Allah aşkına! Daha önce ki bayramlarda ücretli miydi?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Sanki bilerek sokağa çıkma yasağından dolayı bedava yapılmış ve halkla dalga geçilmiş izlenimi veriyorsun yapma Allah aşkına! Daha önce ki bayramlarda ücretli miydi?

Biz o günlerde köprüden ücretsiz geçemiyorsak belediye otobüslerine bedavaya binemiyorsak kimse binmemeli mantık bu :D Hatta bayramda biz sokağa çıkamazken özel durumu olup çıkanlar çalışması gerekenler veya çalışanlar 2 katı para ödemeli köprü ve otoyollara...

Hahaha yönetim komedi ya :D

Şurada yorum yazan insanların bazıları tam komedi :D

Reaksiyon puanı
10,327
Daha önce ki bayramlarda ücretli miydi?
Bu köprü ve otoyollar her sene bayramlarda ücretsiz oluyor zaten. Ayrıca çoğu il'de belediye otobüsleride ücretsiz oluyor bayram dolayısıyla. Bu yıla özel yapılmış gibi konuşuyorsunuz. Ben kendimi bildim bileli sistem böyle.

Değil miydi?
Hangi ülkede yaşadığını merak ettim! :)
En azından üstteki üye arkadaşların mesajlarına bir göz atsaydın, orda da görürdün, geçen bayramlarda ücretsiz olduğunu... :)