Bayıltan Öpücük

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
KATILDIĞI BİR PARTİDE YANINA YAKLAŞAN HAYRANINI KIRAMAYIP ÖPTÜ. SONRA OLANLAR OLDU.

Yeşil sahaların yıldızı David Beckham önceki gecce katıldığı bir partide tek bir öpücükle bir hayranının bayılmasına sebep oldu.

Grammy öncesi Jermaine Dupri'nin verdiği partiye katılan Beckham, bir süre ünlü yıldız Janet Jackson ile sohbet etti.

Ardından partinin evsahibi Jermaine Dupni ile derin bir sohbete dalah Beckham'ın yanınan kadın hayranlarından biri yaklaştı.

Ünlü yıldız da hayranının ricasını kırmayarak genç kadının yanağına bir öpücük kondurdu.

Bu öpücüğün ardından önce dizleri titreyen genç kadın daha sonra da olduğu yere yığılıp kaldı.

Beckham, genç hayranının bir öpücüğüyle bayılması karşısında soğukkanlılığını kaybetmedi. Çevredekilere 'Bir bardak su getirin.Biraz sonra hiçbir şeyi kalmaz' diyen ünlü futbolcu sohbetine kaldığı yerden devam etti.

Kaynak

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar basit organizmaymış yaw. Bazı insanların hakkaten eksik yaradılışı war. Çok sewdiğim sanatçılar var ama asla beni bayıltamaz :) Kristen Dunst, Mila jovoviç daha nicesi :)

Yaw beni aşkım bile öpse bayılamam ki yaw, sonrası var kaçırırmıyım :)
Salak hayranların beyni finduk kadarmış :)

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
:D hep duyardım yok bulutların üstündeyim yok bayılıcam felan

derdi kızlar şimdi gerçek oldu :D

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
resmi görünce :S yanii o öpücük bayıltr dicektim :^)

krasiv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanağından öpünce bayılıyosa dudaktan öpseydi kalpten giderdi herhalde :D :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
haberin içeriğinde yanağından öptüğü söyleniyor ama fotoğrafta "diş çekiliyo". o yüzden foto kaldırıldı :)