Battlefield Bad Company 2 Mouse Görüntü Senkronizasyonu Sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N3CAT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
merhaba arkadaşlar,

bad company 2 oynamaya başladım ama mouse hareket ettirdikten yarım saniye veya 1 saniye sonra görüntü geliyor. oyunda kasma falan olmuyor. tek sorun bu. böyle olunca da haliyle nişan alınamıyor. ne olabilir acaba sorun?

sistem özelliklerim:

windows 7 ultimate 32 bit
intel core 2 duo t6500 2.1 ghz işlemci
2 gb ram
nvidia geforce 9300m gs ekran kartı

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
vsync kapalı zaten.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Crack klasörünün içinde 2 tane not defteri dosyası var onlarıda at bad company 2 klasörüne...
Crack klasörünü full kopyala yani..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
onları da attım. jabberwocky.txt ve pitoni.txt metin belgelerini diyorsunuz dimi? bunları da attım zaten C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 klasörü içine.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Evet onları atınca olması lazımdı.. Oyunu update edip deneyin ya da oyunu indirdiğiniz yere sorun birde..

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Oyunun simgesini kopyaladigin dosyanin icindeki txt dosyalari da dahil hepsini kopyala düzeliyor. Oyunun oldugu dizin icerisine kopyalarsan sorun ortadan kalkmis olur.
Sorun devam ederse mouse ayarlarini sifirla.

---------- saat 13:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:47 eklenmişti ----------

Olmazsa bunu dene.
Setting bölümünde voice over ip bölümündeki enableyi yi tikla
Daha sonra on foot bölümündeki maouse bölümünde ayarlari asagida ki gibi yap.

fire-RMB
reloda-LMB
melee Attack-MMB
turn left-AXISO X
turn right- AXISO X
LOOK UP-AXISO Y
LOOK DOWN- AXISO Y

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sen oyunu çakma almışın ondan ole oluyo :D RAZOR :D

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Eğer yukarıdaki sistemle oyunu takılmadan oynayabiliyorsan lütfen yaz. Bende orj. almayı planlıyorum online oynamak için ama sistem gereksinimleri yetmeyebilir dedim.

Intel Centrio C2D T7500 2.2 ghz 4mb bellek (65nm)
4gb ddr2 800 mhz kingston hyperx ram
Paylaşımsız 512MB Nvidia 8600M GT Ekran Kartı
Seagate 160 gb 7200 rpm disk
Windows 7 Home Premium 64bit

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Eğer yukarıdaki sistemle oyunu takılmadan oynayabiliyorsan lütfen yaz. Bende orj. almayı planlıyorum online oynamak için ama sistem gereksinimleri yetmeyebilir dedim.

Intel Centrio C2D T7500 2.2 ghz 4mb bellek (65nm)
4gb ddr2 800 mhz kingston hyperx ram
Paylaşımsız 512MB Nvidia 8600M GT Ekran Kartı
Seagate 160 gb 7200 rpm disk
Windows 7 Home Premium 64bit

yok kardeş bahsettiğim sorunu çözemedim hala. takılma yok, kasma yok ama fareyi çevirdikten sonra geç geliyor görüntü. patch yükledim yine düzelmedi. bu sorun için bakmadığım yer kalmadı. yabancı forumlara bile baktım ama nafile.

ama şöyle bir durum da var. sistemi benden düşük olanların çok rahat oynadıklarını duydum. araştırmak lazım yani.

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Oyundaki standart mouse'un dikey yönde hareket etmemesi sorunu değil seninki. ekran kartın anladığım kadarıyla laptop ekran kartı. Bu durumda oyun sistemini resmen desteklemiyor:

Video card must be 256MB or more and contain these chipsets or better: NVIDIA GeForce 7800 GT ; ATI X1900. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

Readme dosyasında böyle diyor. Ama sorun mouse sensitivtiy'de yada vsync'nin açık olup olmamasıyla da alakalı olabilir. grafik ayarlarına minimuma indirmeyi dene. bir de win7 kullanmasan olmaz mı? High end olmayan tüm sistemlerde win7'nin directx performansı winxp'nin epey gerisinde kalıyor. şu laptop grafik işlemcilerine gıcık oluyorum. çıkardıkları sorunlar bir yana performansları da oldukça düşük. Aynı çipin laptop versiyonu desktop versiyonu kadar verimli olmuyor. Ayrıca geforce 9 serisi 8 serisine göre performans/fiyat açısından daha kötü daha .mesela 9600 gt 8800 gt'nin çok altında. Passmark'ın yalancısıyım.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bendede mause aşagı cekıyorum yukarı gıdıo yukarı cekıyorum gene yukaruya bakıo w ve s de sadece ılerı gıdıgor saga ve solada aynı sekıl saga bakıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben oyuna giriyom amaekran dönmüyo bilen söylesin nolur:unsure: