Bu konuyu okuyanlar

korhansuren

Öğrenci
Katılım
2 Mayıs 2016
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Sızıntıların çıktığı günden bu yana merakla beklenen Battlefield 5 hakkındaki her şeyi yazımızda bir araya getirdik. İşte EA Games ve DICE tarafından geliştirilen Battlefield 5 hakkındaki her şey!

Battlefield 5, EA Games ve DICE tarafından geliştirilen ve en detaylı, en kapsamlı Battlefield oyunu olarak tanıtıldı. Peki Battlefield 5'de oyunculara neler sunulacak? İşte Battlefield 5 hakkındaki tüm detaylar!

FPS türünde akla gelen ilk oyunlardan olan Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefiel 5'de konu olarak 1. Dünya Savaşı ele alınacak. Battlefield 5 ilk olarak 2014 yılının son çeyreğinde sızan haberlerle oyun gündeminde adını duyurmuştu. İlerleyen günlerde hakkında çıkan haberlerin ve IGN tarafından da desteklenen sızıntıların netleşmesiyle birlikte Battlefield hayranlarının merakla beklediği yeni bir oyun olmaya hak kazanmıştı.

maxresdefault.jpg

Battlefield 5 Tanıtım Videosu

YouTube üzerinden 6 mayıs tarihinde yayınlanan tanıtım videosunda 1. Dünya Savaşı üst düzey grafikler ile sunuldu. Oyunun duyurulması ile birlikte çıkan haberler oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırmasının yanında oldukça merak uyandırıcıydı. Videonun yayınlanmasından sonra gelen tepkiler, oldukça başarılı ve bir o kadar gerçekçi bir savaşa dahil olacağımızın sinyallerini yakıyor.

En büyük rakibi olduğu Call of Duty: Infine Warfare'in tanıtım videosu en çok dislike alan videolar arasında yer alırken, Battlefield 5'in tanıtım videosu an itibariyle en çok beğeni alan videolar arasında yer alıyor.


Battlefield 5 Gerçekçi Savaş Hissi

Battlefield 5'in konusunun 1. Dünya Savaşı olacağı duyurulduğu andan bu yana konu ve savaş ortamı hakkında merak edilen birçok detay vardı. Bunlar arasında en merak edilen şüphesiz oyunun hangi cephelerde geçeceğiydi. İnternet üzerinde bulunan verilere ve haberlere göre oyunda 3 cephe olacak. Origin sayfasındaki verilere göre bu cepheler, Fransa, Arabistan Çölü ve İtalyan Alpleri şeklinde. Bu verilerden yola çıkılarak Battlefield 5'in geçeceği cephelerin sırasıyla Batı, Güney ve Doğu cepheleri olduğunu söyleyebiliriz.

Cepheler konusunda merak edilen nokta ise Güney Cephesi hakkındaki detaylar. Bunun nedeni Osmanlı İmparatorluğu'nun 1. Dünya Savaşı boyunca yer aldığı cephelerin bu tarafta olması. Net olarak bir açıklama yapılmasa da, Osmanlı İmparatorluğu'nun oyunda olup olmayacağı akıllara yer eden ilk sorular arasındaydı.

Battlefield 5 Türkçe Dil Desteği


Sanıyoruz ki Battlefield 5 hakkında en merak edilen noktalardan biri de Türkçe dil desteğinin olup olmayacağıydı. Vereceğimiz güzel haber ise oyunun Türkçe dil desteği ile geleceği. Oyundaki menü ve detaylar Türkçe olarak sunulacak. Seslendirme konusunda herhangi bir detay paylaşılmasa da, tahminler Türkçe seslendirme olmayacağı yönünde.
battlefield-5.jpg
Battlefield 5 Araç Kullanımı

Battlefield serisinin en beğenilen noktalarından biri şüphesiz araç çeşitlilikleri ve kullanımları. Battlefield 5'de tank, gemi, zeplin ve hatta atlara kadar birçok ulaşım aracı kullanabiliyoruz. Araçlar konusunda güzel olan nokta, zamane teknoloji ile yapılmış olan araçları kullanacak olmamız. Devasa savaş gemilerinin, çift kanatlı uçakların ve hatta at üstünde koşarken savaşmanın tadına Battlefield 5 ile bakacağız.

Battlefield 5 Çıkış Tarihi

Oyunun çıkış tarihi 21 Ekim 2016 olarak açıklandı fakat eğer oyunu ön sipariş ile satın alınırsa 3 gün önce yani 18 Ekim tarihinden itibaren oynanabiliyor olacak.
 

Korhan Uludağ

Öğrenci
Katılım
13 Temmuz 2016
Mesajlar
97
Reaksiyon puanı
9
Puanları
8
Yaş
30
Abi Bu Çok sert oldu bence :D Battlefield 1 Ardından Battlefield 5 Bence Bunlar CoD a Göz Dağı Vermek
 

Korhan Uludağ

Öğrenci
Katılım
13 Temmuz 2016
Mesajlar
97
Reaksiyon puanı
9
Puanları
8
Yaş
30
Hee 1 Miş Bu Tamam 1. Dünya savaşı diyor yanlış anladım bende ya
 
Üst