Battlefield 4 vs benim PC

Deathwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bir sorum olacak sizlere. Daha tam olarak Battlefield'ın sitesinde açıklanmış olmasada battlefield4 ün sistem gereksinimleri, ben yinede sistemim yeterli olacak mıdır diye sormak istiyorum sizlere. Notebookun modeli Hp dv6-6c04et. Sistem özellikleri ise i7-2670qm 2.2ghz işlemci, 8gb ram, Amd hd7690mxt 2gb ddr5 ekran kartı ve windows 8 işletim sistemi. :mrgreen: Biliyorum laptopta hatta 7690 gibi bi kartta battlefield oynamak mantıklı değil ama Battlefield 3ü aşağıdaki özelliklerde hiç takılmadan oynuyordum sadece biraz ısınıyordu. Acaba battlefield 4ü de multiplayerda sorun yaşamadan oynayabilir miyim cevaplarınızı bekliyorum. Aklımda oyunu pre-order yapmak var ekpaketlerdende ücretsiz olarak faydalanabilmek için.
q7dr2.png

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Berabere biter :D
orta halli oynarsın.

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
katılıyorum full medium (shadow u low yapıp aa yı acmassan high yapabilirsin ve bazı ayarlarıda ultra 25 fps alırsın fps düşmesi olayı direct x sürümünden sonra aa da ve shadow da biter (birde tessalation da)kartını ezme güven ona ona her oyun emanet edilir ben 3650 ye her oyunu emanet ediyorum ve bana crysis 3 dışında (direct x 10.1 diye açmadı) sorun yaratmadı rahat ol yani 7690m xt iyi bir kart :)

Deathwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] [MENTION=276918]topsecretkursad[/MENTION] çok teşekkür ederim cevapladığınız için başka yerlerde yazılar okuyorum kaldırmaz falan diyorlardı ondan sizlerin bilgisine başvuruyum dedim teşekkür ederim :thumbup:

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
onemli degil kardesim insallah bende benim kartta (3650)(kac yillik kartta bf 3 aa kapatip hd cozunurluk shadow orta iken 21 fps aldim helal olsun ) acicam :D sen iyisin kardesim baya kart olarak :)