Battlefield 3 - Süper İlk 10 Dakika

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ne oyunlar geldi geçti İlk 10 Dakika kulvarından. Ama hiç birini Battlefield 3 kadar beklememiştik belki de. Aylardır süre gelen videolar, ekran görüntüleri, haberler, reklamlar derken Battlefield 3 gündeme bomba gibi düştü. Sinan'ın da başka bir oyuna İlk 10 Dakika kaydetmesi beklenemezdi haliyle.

Yaklaşık 30 dakika sürecek olan Süper İlk 10 Dakika videolarımızı aşağıdan iki bölüm halinde izleyebilirsiniz. Hem video, hem de oyun hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

[video=youtube;Stgh_6beLzk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Stgh_6beLzk[/video]

[video=youtube;hqIygUaQFDU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hqIygUaQFDU[/video]

http://oyungezer.com.tr/ilk-10-dakika/7187-battlefield-3-super-ilk-10-dakika

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Oyunu kötüleyen kim ki biraderim:) Performans sorunlarına rağmen yapılmış en iyi grafikli oyun bu heralde sesleri de sinema kalitesinde tek kişilik modu senaryosu doyurucu değil zaten buna da karşı çıkan yoktur. Bende elemanın söylediklerine katılıyorum grafik vs olarak olmasada tek kişilik daha doyurucu bir oyun için WF3 bekliyorum.:)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
diğer konuda olumlu bi yorum görmek zordu, demek herkes kötü olanı konuşuyor :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çok beklenti içine soktukları için oldu sanırım. Hala o kopardıkları kıyamete değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum kusursuz ve yapılmış en iyi oyun gibi lanse etmek doğru değil çok garip daha kötü oyunlarda bile olmayan hatalar da var oyunda. Grafikler,sesler,atmosfer çok iyi ama yapay zeka, senaryo kötü ve kısa herkes online oynamak zorundamı 2 saate oyun bitti. Süper grafik motoru yapmışsın duvarları yıkıyorsun ama masada duran laptopu su şişelerini vs vuramıyorsun, bir duvar yıkılırken diğerine hiçbirşey olmuyor. Adamları vurmak için adama doğru ateş etme yetiyor kolundan vurulan adam salavat bile getiremeden şak diye ölüyor, ölü adama sıkıyorsun hayaletinin içinden geçip zeminde kıvılcım çıkıyor oldumu şimdi bu:) Biriside bunları söyleyecek.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
guyswait.gif

Bu doğru mu ?

Göremeyenler için > Link

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Benim başıma gelmedi ama birisinin başına gelmiş olması muhtemel çünkü oyunda grafik bugları mevcut. Havada duran taşlar ve askerler benim başıma geldi. Dönüp yine kapıyı açmış ama bişey unuttuk la diye:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Oyunu kötüleyen kim ki biraderim:) Performans sorunlarına rağmen yapılmış en iyi grafikli oyun bu heralde sesleri de sinema kalitesinde tek kişilik modu senaryosu doyurucu değil zaten buna da karşı çıkan yoktur. Bende elemanın söylediklerine katılıyorum grafik vs olarak olmasada tek kişilik daha doyurucu bir oyun için WF3 bekliyorum.:)

Ben kötüledim ya bro :D Grafikler, sesler şahane, hiç itirazım yok ama buna rağmen oyundan fazla keyif alamadım. Çok iyi grafik var diye oyun da aynı derecede iyi olacak diye bir şey yok. Tam olarak bilemiyorum sorunu. Mesela aksiyon bazen gereksiz yerde fazla geldi, bazen yetersiz, ambiyans ne bileyim hayvani grafiğe rağmen bazı bölümlerde çok iyi değil, yetersiz. Adam vurmak falan çok keyifsiz. (trainer'da one hit kill açıkmış gibi adamı ayak ucundan vurup öldürmeler falan-sen de yazmışsın) Senaryo rezil, oyun çok kısa olmasına rağmen yer yer akıcı değil. Velhasılı kelam hep bir şeyler eksik. Multisi muhteşem olabilir, adamı zevkten öldürebilir fekat oyunu almadığım için umrumda da değil. Singıl konuşurum ben. :tongue:

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Valla videoyu çok beğendim ben henüz indirme aşamasında olduğum için sizin söylediklerinize ekleyebileceğim birşey yok bakalım insin bi oynuyimda :)

Bu arada birşey sormak istiyorum kaç bölümden oluşuyor ? call of duty black ops'tan kısa mı ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
toplam 12 bölüm ilk bölümle son bölüm aynı yerde geçiyor oyunun sonunda ilk bölümü birdaha oynuyoruz uzun versiyonuyla tabi. black ops'u bilmiyorum hangi bölüme kadar oynadım hatırlamıyorum hong kong bölümüydü sanırım artık takılmalara dayanamayıp sildim bidaha da yüklemedim.

bagatur58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorum yapacak olursak oyunu indirdim grafik kalitesine bakaraktan benim 9500GT'nin ben bu oyunu oynarken beni deli edeceni düsünerekten kurmamaya karar verdim:)