Battlefield 3 Sıkıntısız oynamak icin yeterli Laptop'Mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shinka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shinka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Ben Pc Topladım Zaten Profilmide görürsünüz actıgı konularda ben bide laptop alacağım ama bu laptopu bende Elimde patlayan led'tv ler var neyse ben birine topladıgım pc yi taktım o benim oyun dükkanım var film felan cekiyorum cd'ye büyük ekran iyi oluyo diye bide evime laptop almak istedim para cokta sıkıntı değil ama arkadasım var o satıyordu sitede gördüm özelliklerini yazsam Bf3-MW3 Felan high veya mediumda oynatırmı söylermisiniz birde magnezyum kasada ısınma olmuyor gibi birşeyler gördüm nette dogrumudur Teşekkürler

2.NESİL CORE İ5 TURBO BOOST İŞLEMCİ
4 GB DDR3 1333 MHZ
500 GB SATA2 HDD
2 GB HARİCİ ATI RADEON GRAPHIC EKRAN KART
OPTIMUS TEKNOLOJİSİ
Başka bilgi konulmamıs Teşekkürler İyi forumlar...

Shinka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
100 Hit 0 cevap.Upp

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
2.NESİL CORE İ5 TURBO BOOST İŞLEMCİ
4 GB DDR3 1333 MHZ
500 GB SATA2 HDD
2 GB HARİCİ ATI RADEON GRAPHIC EKRAN KART
OPTIMUS TEKNOLOJİSİ
verdiğiniz bilgilerde yanlışlık ve eskiklik var. ekran kartının raminin 2 gb olmasından çok çipseti nedir, o önemli... HD veya GTX ile başlayan bir ismi vardır. ona bir bakın.

ayrıca optimus teknolojisi nvidia'ya özeldir. sistem içindeki dahili grafik kartı ile harici nvidia ekran kartı arasında ihtiyaca göre geçiş yapabilmeye olanak sağlar. yani ati radeon harici kartlı bir sistemde optimus olmaz.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
O fiyata iyi bilgisayar ama arkadaşın da dediği gibi ekran kartının modeli çok önemli burda. Ama muhtemelen giriş yada orta seviyedir. Bu durumda oyunu düşük ve belki orta seviyede rahat oynarsın gibi ama yüksekde kasacaktır.

Shinka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes bugun ablama toshiba satellite c855 aldik güzel pc ye benziyor bunu alabilirim mediumda bf3 veya mw3 kasmaz sanirim.fiyati teknosada indirimde idi 1400 e aldim gayet güzelmiş ilk 5 saat sikinti yok bakalim 1 ay sonunda bi makine acilsin bundan alabilirm yada 2.el toshiba felan konu kapanabilir çok teşekkürler ediyorum iyi forumlar...iyi geceler