Battlefield 3 - MAV 1 - 0 Helikopter (Video)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Battlefield 3 ile ilgili hataları artık ardımızda bırakalım ve oyunun müthiş aksiyonlarına ve yaratıcı sahnelerine geçelim.

[SDNTV]http://img.donanimhaber.com/videos/623855/3341.flv[/SDNTV]

Bu videomuzda oyunun ileriki seviyelerinde açılan MAV (İnsansız hava aracı) ile nasıl helikopter patlatılabildiğini izliyeceğiz. Gruptaki oyunculardan biri MAV'a C4 yüklüyor ve tetiğe basmak için MAV'ı kontrol eden oyuncunun helikoptere yaklaşmasını bekliyor. "Tamam" komutunu alan oyuncu tetiğe basıyor ve "Ka-boom" helikopter paramparça. Yaratıcılık diye buna derim!

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3__MAV_1__Helikopter_0_Video-20553.htm

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Oyun dediğin budur işte. Bir helikopter çağırmak için m4 ile 10-12 adam öldürmen gerekmiyor. Bulduğun araca atla git. Video harika...

your hero -

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten güzel planlanmış birşey, [MENTION=83278]samilcan[/MENTION] her oyunun kendine göre zevki vardır. Mesela BF serisinde takım olarak çalışmak gereklidir ımma COD serisinde koş vur taktiğide ayrı bir zevk vermektedir. :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Gerçekten güzel planlanmış birşey, @samilcan her oyunun kendine göre zevki vardır. Mesela BF serisinde takım olarak çalışmak gereklidir ımma COD serisinde koş vur taktiğide ayrı bir zevk vermektedir. :)

İşte renkler ve zevkler burada devreye giriyor :) Bana göre vur eğil stun at adamları bıçakla bomba at ölünce yere bomba bırak tarzını sevmiyorum. Özgür oynamayı seviyorum ben. :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
video kalitesi gerçekten iyi ama o ufak aracın helikoptere gittiği anı yakalamadım gözler sulanıyor uykusuzluktan :)

3d-enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bf 3 seviyorum ya strateji,taktik,takım oyunu tam bana göre:)
benim de en sevdiğim yola mayın döşeyip kayalıklardan izlemek oluyor:sneaky2:
sonrası tam bir havayi fişek gösterisi:4: