Battlefield 3 - Kullanıcı Deneyimleri

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar, Battlefield 3 ile ilgili paylaşcağımız oyun içi resimleri, videoları bu konu başlığında toplayalım istedim. :)

açılışı da ben yapayım. Battlefield 3 yapay zekası ile ilgili bir video hazırlayıp youtube'a yükledim. buyrun:

[video=youtube;3iQ6mJxFgzM]http://www.youtube.com/watch?v=3iQ6mJxFgzM[/video]

insanlar hariç herşeyi vurabiliyoruz. fazla yaklaşınca da "savaş alanına dön" uyarısı alıyoruz. 5 sn içinde dönmezsek ölüyoruz. :D

oyunu kötülemek niyetinde değilim. hatta sevdim oyunu. ama bunu daha önce hiçbir oyunda görmemiştim. :biggrin:

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
biraz önce farklı bir konuya yazmıştım ama buraya da yazayım.

ilk izlenimlerim şöyle:
1. özgün bir hikaye yok.
2. MW1 MW2 ve blackops karması bir oyun görüyorum. paris bölümü direk mw2 brezilya görevine çok benziyor. gece sniperlık görevi mw1 de çernobil görevini hatırlatıyor.
3. sürükleyici bir tarafı yok.
4. mantık hatalarıyla dolu.
5. silah sesleri falan güzel olsada seslendirmede eksik ambiyanslar var. mesela kanalizasyonda su içinde yürürkenki seslendirmede su sesi yok.
6. kahramanlar hiç konuşmuyor.
7. grafiksel bir sürü bug var.
8. bol bol araç kullanmak güzel olmuş.
9. grafiklere diyeceğim birşey yok.
10. gereksiz sinematik bölümler var ve çok sıkıcı. dozunu iyi ayarlayamamışlar. ve bu sinematik kısımlar bile Cod dan kopya.
11. heyecan nerdeyse hiç yok. mw 1 oynarken çernobil görevinde yanımdan ruslar geçerken benim heyecandan kalbim duracaktı.

kısacası MW3 gelene kadar sizi oyalayabilecek bir oyun. psikopatçasına kurşun sıkmak eğlenceli olabilir. uçaklı bölümlerden biri fena değildi. diğeri nasıl olacak bakalım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben oyunun başındayım ama yapay zeka bana da pek iyi gelmedi. düşmanı öldürmek için ona doğru ateş etmek yeterli. kurşunlar bir şekilde isabet ediyor. çatışma anında biz askerler siper alıp pozisyonumuzu korurken, düşmanlar saçma sapan hareketlerle yer değiştirip duruyorlar. önümüzden geçiyorlar ama bizi görmüyorlar.

grafikler güzel olmuş ama optimizasyon daha iyi olabilirdi. ben grafik olarak crysis 2'den çok çok daha iyi bir oyun görmedim ama iki oyunda aldığım fps arasında neredeyse yarı yarıya fark var. (crysis fix 60 fps-bf 30-40 fps)

heroares

Asistan
Reaksiyon puanı
1
grafik, oyun iyi de yapay zeka ve gereksiz konuşmalar ve oyunda hata çok yakında ek paketi çıkar düzeltirler ancak mw 1 bile bu oyundan daha iyi ancak multi player daha iyi çoklu oyuculuk ve birçok araç gereç (uçak - tank ) bunlar mw de yok tabiki.

onn.off

Asistan
Reaksiyon puanı
3
rezalet bir oyun iyi ki 100 tl verip orjinal almamışım MW3 çıkınca... BF3 ün yapımcılar oturup oynasınlar kendi yaptıkları oyunla dalga geçecekler infinityward bu işini çok iyi biliyor (Rezalet EA bütün oyunları katl ediyor)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
reloaded sürümde multiplayer seçeneği yok. bunun için ne yapmak lazım acaba?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bence ea games yada dice bu işi bırakmalı, medal of honor oyununuda batırdılar. tamamen hayal kırıklığı yaşatıyorlar.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
reloaded sürümde multiplayer seçeneği yok. bunun için ne yapmak lazım acaba?

Gerçekten iyi olur, bir çözümü varsa. Ben de soruyordum kendime niye çoklu oyuncu seçeneği yok diye.

Botlarla çevrimdışı oynayabilme seçeneği yoksa anında silerim oyunu. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Gerçekten iyi olur, bir çözümü varsa. Ben de soruyordum kendime niye çoklu oyuncu seçeneği yok diye.

Botlarla çevrimdışı oynayabilme seçeneği yoksa anında silerim oyunu. :)
ben de henüz bulamadım. menüde multi seçeneği olmayan versiyon ilk kez görüyorum. sdn deki haberde nete düşen versiyonla multi uynanabildiği yazıyordu halbuki.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben oyunu 24 saat dolmadan bitirdim, fena sayılmaz ama oynarken zorloyur bayağı bir.

GuitarFish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Grafikleri sağlam olmuş ama yine de oyunda hatalar var, herhalde çıktıktan sonra patch yayınlarlar. Tabii ne olursa olsun, herkesin asıl beklediği oyun CoD MW3.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Menüde neden Multiplayer seçeneği yok diyen arkadaşlar ;

Oyunun multiplayerına Origin üzerinden giriliyor.
Orjinal almadıysanız multiplayerını oynamayamazsınız.
Battlefield : Bad Company 2'de olduğu gibi.

wako

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyunu dün öğleden sonra kurdum yeni bitirdim. Grafikler crysis 2 kadar iyi değil ama ekran kartını fazla yoruyor. Yapay zeka düşük. Kocaman 15 Gb lık oyunun Single player bölümü bana kısa gibi geldi.Bence oyun severler için atıştırmalık olabilir, CoD MW3 gelene kadar tabi.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Menüde neden Multiplayer seçeneği yok diyen arkadaşlar ;

Oyunun multiplayerına Origin üzerinden giriliyor.
Orjinal almadıysanız multiplayerını oynamayamazsınız.
Battlefield : Bad Company 2'de olduğu gibi.

SP bitince oyunu sileceğim demek ki. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
grafikleri crysisten falan iyiydi arkadaşlar o kadarda yapmayın, ha o kadar optimize değil orası ayrı.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben kurmadım henüz ama arkadaş kurmuş,crack i falan yaptım ama exe ye tıklayınca hiç bişey olmuyo diyo yardım edebilecek biri var mı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ah birazda yorumları okusak ne güzel olacak... oyunu kurduğunuz klasörün adındaki küçük ''TM'' yazısını silin.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
burda bu sorunla ilgili bişey yazmıyo ayrıca bütün forumu arayacak kadar da vaktim yok şu anda bilip bilmeden atar yapmayın

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Atarı sen yapmışsın biraderim insanın canını sıkmayın, insana saygınız yok onu anladık bari yaşına olsun. Yorum okuyacak kadar vaktin yoktur doğrudur bizim size hep yardım edecek vaktimiz var işimiz bu. Hata sende değil bende.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Kısa ve net kötü oyun. Senaryo modu inanılmaz kısaydı, kaç saat sürdü bakmak lazım. Hele ki sinematikler geçilirse 1-2 saate falan biter sanırım. Grafikleri oldukça iyi ancak optimizasyon rezalet. SLI açtım saçma sapan kilitlenip durdu oyun, hem de BF3 için özel yayınlanan Nvidia sürücüsüne rağmen. Multisinden bihaberim fekat yemişim multisini, aldığı puanları, fanlarını, bilmem nesini. Bir an da olsa MW3'ten iyi olabileceğini düşündüğüm için kendimden utanıyorum şu an. :(:tongue:

Ja.McFly

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1080p ultra ayarlarda tek gpu ile stabil 60+ fps alabilen var mı?

paldon_caner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siteye bak cod fanlarıyla dolu.Oyunu oynamasak tamam diyecem

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Oyunu bitirdikten sonra aklımda kalan tek şey bu oldu.

[video=youtube;s4xpRIdxzAQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s4xpRIdxzAQ[/video]

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar, Battlefield 3 ile ilgili paylaşcağımız oyun içi resimleri, videoları bu konu başlığında toplayalım istedim. :)

açılışı da ben yapayım. Battlefield 3 yapay zekası ile ilgili bir video hazırlayıp youtube'a yükledim. buyrun:

insanlar hariç herşeyi vurabiliyoruz. fazla yaklaşınca da "savaş alanına dön" uyarısı alıyoruz. 5 sn içinde dönmezsek ölüyoruz. :D

oyunu kötülemek niyetinde değilim. hatta sevdim oyunu. ama bunu daha önce hiçbir oyunda görmemiştim. :biggrin:

yan tarafta operasyon var :) bizim gençler orda öylece akşama nereye gidiyoruz muhabbetinde. gerçekten de rahatsız edici olmuş :))

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Atarı sen yapmışsın biraderim insanın canını sıkmayın, insana saygınız yok onu anladık bari yaşına olsun. Yorum okuyacak kadar vaktin yoktur doğrudur bizim size hep yardım edecek vaktimiz var işimiz bu. Hata sende değil bende.

Şimdi müsaitim.Bunun insana saygıyla ne alakası var,ayrıca forumda kimsenin yaşını da bilmiyorum sert çıktıysam da affola ama sen yardım etmezsin başkası eder diye yazdım ben o soruyu,bi bilen çıkar vakti olan biri olur diye

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu oyun benim ekran kartını fena yapıyor hiç zevk vermedi anlayacağınız

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
çok fazla takılma oluyor.. ses yankılanması da var.. oyunu çalıştırdık ama takılmaların ve bugların önüne geçemedim ben.. update bekleyeceğim, sorun çözülmezse ekran kartına o/c çekicem.. yine olmazsa silecem.. ekran kartım Asus EN9500GT 1gb.. rage pes 2012 fifa 2012 crysisi bile oynattı 1440x900 ekren çözünürlüğümden ödün vermeden.. ama 800x600 yapıp diğer tüm ayarları kapattığım yada en düşüğe aldığım halde oyun kasıntıdan ölüyor.. bekleyeceğiz galiba.. yada çözümü olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
9500 ile takılmaların biteceğini pek sanmyıorum. 4870 ile takıla takıla bitirdik oyunu, ses takılmaları da bolca mevcut.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
9500 ile takılmaların biteceğini pek sanmyıorum. 4870 ile takıla takıla bitirdik oyunu, ses takılmaları da bolca mevcut.

güncel oyunların hepsini oynadım ama battlefieldde sorun yaşadım tek.. crysis i bile tek takılma olmadan oynadım, düşük ayarlarda tabii.. bakalım bekleyip göreceğiz update neler getirecek diye.. ses yankısından sıkıntı yaşayan çok..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Güncel oyunların bazılarını kısarak oynarsın pes12 zaten bişey istemiyor eski HD2600 kartımla bile high ayarda oynuyordum fifa12'yi full oynayamazsın low yada en fazla mediumdur zaten çözünürlük önemli değil, crysiste yeni bir oyun değil crysis 2'yi zaten full oynayamazsın. Lafın kısası kartının güncel oyunları rahat oynayacak zamanı geçmiş o yüzden BF3 gibi full grafik abanılmış bir oyunu rahat rahat zevkle oynaman zor ama herşeye rağmen oyunda da optimizasyon sorunu olduğu zaten açık, SLI olduğu halde cozutmuş.