Battlefield 3 Kamera Sürekli Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bu sorunla her hangi bir oyunda karşılaşan var mı. klavyenin tuşlarına bastığımda kamera çok hızlı bir şekilde 360 derece dönüyor sistem yeni 6gb ram 2 gb ekran kartı diğer oyunlarda bir problem yok ama bf3 de böyle oluyor.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
aynı sorunu ben bad company de yaşadım. kamera yavaştan yavaştan dönüp gidiyordu çözüm bulamadım. oyunu da oynamadım. usb ye bağlı joystick falan varsa onlarda neden olabiliyor bazen. oyunla kalibre olmadığı için.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bilgisayarı daha dün aldım :( joystick de dün alındı :).... anlamadım gitti arkadaş.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
beyler o sorun bendde var çözüm bulamadım driver güncelledim ama yine çözüm olmadı sadece bu oyunda var bu sorun oyüzden sorun bende değil oyunda diyorum.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Sorun oyunda değil oyun içinden mouse sensitive yani fare hassaslığı çok fazla ilk kurduğumda bendede öyleydi hassaslığı azaltırsanız düzelir. ;)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sorun oyunda değil oyun içinden mouse sensitive yani fare hassaslığı çok fazla ilk kurduğumda bendede öyleydi hassaslığı azaltırsanız düzelir. ;)

alakası yok bence mouse ayarıyla uzaktan yakından ilgisi yok dokunmadan dönüyor. çözüm esc nin altındaki e tuşuna 1-2 defa basmak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet denedım cozum esc nın altındakı tusa 1-2 kere basmak donmeye basladıgında 1 de ayarlarda mause row up.. diye bisey var onu off yapın