Battlefield 1 GTX 1070 Düşük FPS Sorunu

heaven95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
GTX 1070 İ7 6700 16 GB Ram. Tüm driverler güncel işletim sistemi de dahil. 1080p monitörde 20-50 fps arası değişken bir fps var. DSR kullanarak 2kya çektim fakat o zaman FPS 20nin altına düştü. Çözümü bilen var mı ?

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Diskten kaynaklanan bir problemin olabilir. Hard disk performansını ve tüm donanımların sıcaklık değerlerini bir test et. Driverlarını ve oyunu silip tekrar kurarakta deneme yapabilirsin.

heaven95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Diskten kaynaklanan bir problemin olabilir. Hard disk performansını ve tüm donanımların sıcaklık değerlerini bir test et. Driverlarını ve oyunu silip tekrar kurarakta deneme yapabilirsin.

Hocam WD 1TB Blue harddisk. yarısı dolu. Oyundayken 1070 60derecede nerdeyse sabit. işlemci 50-60 derecede oynamakta. Son baktığımda harddisk durumu iyidi hdd heald ve wdnin programından.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Deneme - yanılma yaparakta grafik kartınızda minumum ve maksimum ayarlarda oyunuda test edebilirsiniz. Özellikle nvidia denetim masasında Ortam kapatma ve Doku süzmelerinde yaptığınız değişiklikler varsa. Bunlarında etkisi olabilir. Minumum ve maksimum ayarlarda testler yapıp FPS düşüşüne neyin etki ettiğini bulmaya çalışın. Vede sadece bu oyunda mı bu sorun yaşanıyor. Başka oyunlarınızda varsa onlarda da test edin. Unutmayın her son güncellemede grafik kartınızın çok hızlanacağı ve stabil çalışacağı anlamına gelmez. Driver ın bir önceki sürümlerinide deneyebilirsiniz. Mutlakada WHQL olan kararlı sürümleri kurun.