Battefield 3 Ban Yedim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şimdi ben bu oyundan ban yedim. Bilen varsa bir kaç soru sorayım.
1- Bu oyunu tekrar para ile alsam aynı hesaba alamam sanırım farklı hesap açıp ona almalıyım dimi?
2-Bu hesaba BF4 almayı düşünürsem acaba BF3 banlı diye direk BF4 te banlı mı olurum? Yanipara boşa mı gider?

Cevaplara göre 2. bir hesap açmayı ve zamanla bu hesaba oyunları satınalmayı düşünüyorum. Nasıl bi oyunmuş arkadaş sigara bile içmem bağımlı olarak ama bu oyun bağımlılık yaptı ya. :rolleyes:

Not: Malum sebeplerden ban yedik işte. Üstteki sorularımı cevaplayabilecek benzer durumu yaşamış biri var mıdır diye soruyorum.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aynı hesap alamazsin
Bf4 de banli olmazsin sonuçta o oyunda banlisin
Ama serverden mi ban yedin yoksa account ban mı onu bilmen gerek

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şimdi ben bu oyundan ban yedim. Bilen varsa bir kaç soru sorayım.
1- Bu oyunu tekrar para ile alsam aynı hesaba alamam sanırım farklı hesap açıp ona almalıyım dimi?
2-Bu hesaba BF4 almayı düşünürsem acaba BF3 banlı diye direk BF4 te banlı mı olurum? Yanipara boşa mı gider?

Cevaplara göre 2. bir hesap açmayı ve zamanla bu hesaba oyunları satınalmayı düşünüyorum. Nasıl bi oyunmuş arkadaş sigara bile içmem bağımlı olarak ama bu oyun bağımlılık yaptı ya. :rolleyes:

Not: Malum sebeplerden ban yedik işte. Üstteki sorularımı cevaplayabilecek benzer durumu yaşamış biri var mıdır diye soruyorum.
Punk Buster ban mı yoksa serverdan mı ban yediniz hocam? PB banı ise komple hesabınız ban yemiş olur ki bu da yeni hesap açmanızı gerektiriyor.
Ha bi de BF3'de hile açmak nedir ya. Noshahr Canals 16 kişilik TDM girsen 1 ayda zaten Colonel 100 olursun, cayır cayır da silahların açılır, geçmiş olsun gene :D :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hile yapip pb tarafindan banlanmis olsanda bf4 de oynayabilirsin. Hesabin tamamen banlanmasi sacma. Böyle bir sey steamde bile mevcut degil.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hesaptan kastım BF3 profiliydi, BF4 için söylememiştim hocam :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yanlis anlamisim o zaman kusura bakma :)

Hesapta cok oyun yoksa ayni hesaba bf4 alip ekleme. En iyisi kendine yeni hesap ac.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yeni hesap açmak daha iyi gibi evet.
Bu arada colonel 28 di sanırım zaten, derdim lwl değil. :) Açtık işte bi kere, yaptık hata.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Aldım artık. Premiumu da indirime girerse alırım.
eL1s1Ev.png