Batman arkham city yükleme sorunsali

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
vk93.png

ABİLERİM ablalarım yüklerken boyle bı sorun oluyor nedır acaba bilginize sunulur

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
oyunun setup dosyasında hata var yani olay şu snn windowsunda setup dosyasında bozulmuş Install Shield olan oyun vs. kuramıyon error codeyi ordan anladım benimde başıma geldi..

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
oyunun setup dosyasında hata var yani olay şu snn windowsunda setup dosyasında bozulmuş Install Shield olan oyun vs. kuramıyon error codeyi ordan anladım benimde başıma geldi..
nasıl çözecez 15 gblık oyun ındırdım ınernetten araştırdım eror kodu wındoslıve ılgılı bıselr buldum ama anlamdım

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
nasıl çözecez 15 gblık oyun ındırdım ınernetten araştırdım eror kodu wındoslıve ılgılı bıselr buldum ama anlamdım
bende ise xpde olmuştu Assassins Creed II ve Brotherhood kurarken böle başıma gelmişti sonra win7 ultimate 64 bite gec dediler bende gectim kurdum 4te 4 calışyıor ne öle sorun aldın nede vs. sorun sen hangi win7 kullanıyon. ?

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
nasıl çözecez beyler yardım edin

--- Mesaj Güncellendi ---

offf

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
pc formatla format atar atmaz oynu kur sonra driverleri kur calışır başka secenek yok bnm böle yapmıştım olmuştu..

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
fortmat atalı 1 ay oldu bıda oyun ıcın format mı atım illakı vardık baska cozumu

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hata verdiğinde Log Files' a tıkla. İçerisinde metin belgesi gibi birşey varsa buraya koy bakalım. Belki verdiği hatanın kaynağı filan yazıyordur.