Soru Batının besleyip büyüttüğü pkk nın batıya saldırması

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723

İnşAllah bu hareket dur durağı olmayacak bir başlangıç olur ?

Arpanın ucu kadar üzülmüyorum bin beter olsun tüm avrupaya sonu gelmeyecek şekilde yayılsın, Türkiyede o çok kurulması istenen kürdistan Avrupanın göbeğine en az 10 ülkeyi kapsayacak şekilde kurulur ?

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner, Avrupa efendi şimdi umre zamanı

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Çok iyi oluyor dağıtsınlar ortalığı. ?
Olaylar iyice büyümeye başlarsa Erdoğanın acil ülkedeki tüm Afgan Suri pakileri hepsini avrupaya yollamalı, stratejinin kralı olur inan bana ve ben dahil oyları %70 te olur %80 de olur 2023 haziranda, sadece olaylar büyüsün ve 1 tane bile kalmamak üzere hepsini avrupaya postalasın erdoğan.

Danışmanı ben olsam varya %90 oy bile alırırım Erdoğana

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Haberi inceleyip biraz yorumlarsak ırkçı bir Fransız'ın PKK'lılara yakın bir derneğe silahlı saldırısından sonra olaylar patlak vermiş. Çerçeveyi biraz genişletirsek anlayacağımız şey, PKK'nın kendine zarar veren bir şey olduğunda ona saldırdığı ve yok etmeye çalıştığıdır. Hem de suçlu, masum demeden. Türkiye de aynı şekilde PKK'yı yok etmeye çalıştığından PKK da aynı şekilde Türkiye'ye saldırıyor.

Kısacası yarın bir gün bir sevdiğiniz yolda yürürken yanında bomba patlarsa PKK'ya mı kızarsınız yoksa PKK'ya zarar verenlere mi? PKK'yı bir sorun hâline getirenlere mi? Çünkü sizin PKK'lılara beslediğiniz nefretin aynısını da PKK'lıların size beslediği çok açık. Onların size, sizin de onlara karşı beslediğiniz nefretle birlikte her zaman masumlar ölmeye devam edecek.

Bu yorumu da PKK'yı savunmak için falan yazmadım. PKK'nın bu kadar büyütülmüş olmasının sebebinin tamamıyla verdiğimiz yanlış kararlar yüzünden olduğunu anlatmak için yazdım.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Haberi inceleyip biraz yorumlarsak ırkçı bir Fransız'ın PKK'lılara yakın bir derneğe silahlı saldırısından sonra olaylar patlak vermiş. Çerçeveyi biraz genişletirsek anlayacağımız şey, PKK'nın kendine zarar veren bir şey olduğunda ona saldırdığı ve yok etmeye çalıştığıdır. Hem de suçlu, masum demeden. Türkiye de aynı şekilde PKK'yı yok etmeye çalıştığından PKK da aynı şekilde Türkiye'ye saldırıyor.

Kısacası yarın bir gün bir sevdiğiniz yolda yürürken yanında bomba patlarsa PKK'ya mı kızarsınız yoksa PKK'ya zarar verenlere mi? PKK'yı bir sorun hâline getirenlere mi? Çünkü sizin PKK'lılara beslediğiniz nefretin aynısını da PKK'lıların size beslediği çok açık. Onların size, sizin de onlara karşı beslediğiniz nefretle birlikte her zaman masumlar ölmeye devam edecek.

Bu yorumu da PKK'yı savunmak için falan yazmadım. PKK'nın bu kadar büyütülmüş olmasının sebebinin tamamıyla verdiğimiz yanlış kararlar yüzünden olduğunu anlatmak için yazdım.
Dediğini anlıyorum ama bunların hepsi batının eliyle oluştu diğerleride öyle, batı masum değil benim vurguladığım bu onların tezgahı yüzünden benim halkım askerim ölüyor, onların ölen polisine halkına mı üzüleyim ?

Atatürk ne kadar haklı yurtta sulh cihanda sulh diye boşa dememiş.

Ben senin dediğini anlıyorsam sende benim dediğimi anla, ortadoğudaki bu örgütlerin hiçbiri olmak zorunda değildi

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Olaylar iyice büyümeye başlarsa Erdoğanın acil ülkedeki tüm Afgan Suri pakileri hepsini avrupaya yollamalı, stratejinin kralı olur inan bana ve ben dahil oyları %70 te olur %80 de olur 2023 haziranda, sadece olaylar büyüsün ve 1 tane bile kalmamak üzere hepsini avrupaya postalasın erdoğan.

ne boş yaptın be

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414

Danışmanı olsanız reis avrupanın anasını bile belleyebilirdi afedersiniz. :D