Bataryasız telefonun çalıştığını anlayabilir miyim?

HackByThor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şimdi elimde Redmi note 6 pro var ekranı yok bataryası yok ekran taktıktan sonra şarja takınca bir tepki gelir mi telden titreme ve ya batarya yok vs. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Şimdi elimde Redmi note 6 pro var ekranı yok bataryası yok ekran taktıktan sonra şarja takınca bir tepki gelir mi telden titreme ve ya batarya yok vs. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hayır gelmez. Telefonlar laptop gibi o mantıkla çalışmıyor

HackByThor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hayır gelmez. Telefonlar laptop gibi o mantıkla çalışmıyor
hmm yani hiç tepki vermez yani eski telefonlarda en azından tepki veriyordu zaten ben bataryasız çalıştırmak istemiyorum çalıştığını anlayabilirsem batarya da alacam.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
hmm yani hiç tepki vermez yani eski telefonlarda en azından tepki veriyordu zaten ben bataryasız çalıştırmak istemiyorum çalıştığını anlayabilirsem batarya da alacam.
Bildiğim kadarıyla hiç vermiyor pil şart yani

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Şimdi eski Asus telefonda (Android) denedim.
Bataryayı çıkarıp şarja takınca telefon tepki vermiyor. Yani açılmıyor.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Şarjı Bataryaya Veriyorsun Batarya da Telefona Veriyor. Yani Batarya Yoksa Değil Açılmak Şarjı Bile Artmaz.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Şarja takıp telefonun batarya bağlantısını sağlayan soketin metallerini birbirine dokundurup elektriği direkt telefona aktaran bir yol vardır belki. Ama hangilerini birbirine değireceğini de bilmek lazım. Sonra telefonunun bir yerleri yanmasın.

Son düzenleme:

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Şarja takıp batarya bağlantısındaki soketin metallerini birbirine dokundurup elektriği direkt telefona aktaran bir yol vardır belki. Ama hangilerini birbirine değireceğini de bilmek lazım. Sonra telefonunun bir yerleri yanmasın.
Benim Bildiğim Şarj Telefona Giderken 1 Tane Giriş Var Bataryadan Çıkışta 4 Tane Çıkış Var.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Benim Bildiğim Şarj Telefona Giderken 1 Tane Giriş Var Bataryadan Çıkışta 4 Tane Çıkış Var.
Tam bilmiyorum açıkçası. Bende de bataryada 4 çıkış vardı. Belki bir yolu vardır diye yazdım.

HackByThor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aslında Şarj Girişini Araştırsak Buluru- Biz Neyi Konuşuyoruz Ya? Bataryasız Olmaz İşte ?
Ben bataryasız kullanmak istemiyorum işte ekranı alcam zaten kolay iade edebilirim. Çalışmazsa neden pil alayım ki en ufak bi tepki olsa bile bana yeter aslında çalıştığını anlayabilsem batarya da alcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bknz şarj girişi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200701-143227_Gallery.jpg
    Screenshot_20200701-143227_Gallery.jpg
    56.4 KB · Görüntüleme: 239