Batarya tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Merhaba bu sefer arkadaşım adına sizden öneri istiyorum. kendisi kapanan bir telefon aksesuar magazasına denk gelmiş bu gün 15 tl ye flipcover kılıf filan almış dükkanı komple kapatıyorlarmış kendisi şöyle bir soru yöneltti bana

orjinal note4 bataryasını 60 tl ye veriyormuş dükkan sahibi üzerinde barkodları vs tam kutusu filan kesinlikle açılma hasar vs yok orjinal ürün filan dedi arkadaşımın gözlemine göre kendi bataryası 7-8 ay daha idare eder bu bataryayı alsam hiç telefona takmadan saklasam 1 sene sonra kullansam sıkıntı olurmu performans düşüsü ömüründe vs dedi

ben olmaz sonuçta telefoncularda da 8 ay olmasada 2-3 ay rafta kalıyordur dedim ama sizede sormak istedik

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bataryalarin kullanilmadigi surece omurleri hizli tukenmez. Ama bu hic kullanilmadigi surece omur boyu ilk gundu gibi kalir demek degil. Yanlis anlasilmasin. Her urunun oldugu gibi rafta duran bir urununde uretim tarihinden itibaren bir son kullanma tarihi vardi. Bataryalarda son kullanma tarihi konusunda oldukca hassas cihazlar olduklari icin bu konuda dikkatli olmanizi oneririm