Batarya fişteyken kendiliğinden azalıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan slyyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar
laptopum ile oyun oynarken bataryası kendiliğinden azalıyor normal kullanımda yuzde yuz oluyor ve azalma problemi yok ama oyunu açınca fişe takılıyken azalmaya başlıyor . oyun mafia 2. cihaz samsung series 5 i7 8 gb ram bataryasız kullansammı bilemiyorum biraz baktım forumlara ama tehlikeli gibi gözüküyor.yardım
bide batarya ile ilgili bir etiket var cihaz üzerinde nvidia optimus teknoloji great battery life ve great performance yazıyor .

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Batarya takılı ve şarj cihazı fişe takılı iken azalıyor demişsiniz peki kapanma oluyor mu veya şarj yüzdesi 0 yüzdesine iniyor mu ?

slyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüzde 10 a düşünce kendisi uyarı veriyor oyundan çıkıyor pc tekrar oyunu açınca yine uyarı geliyor yani %10 un altına düşünce uyarı geliyor oyundan atınca 10 un üzerine çıkıyor tekrar açınca yine uyarı veriyor.kapanma olmadı oyundan çıkıp sarj olmasını bekliyorum batarya dolunca devam ediyorum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
yüzde 10 a düşünce kendisi uyarı veriyor oyundan çıkıyor pc tekrar oyunu açınca yine uyarı geliyor yani %10 un altına düşünce uyarı geliyor oyundan atınca 10 un üzerine çıkıyor tekrar açınca yine uyarı veriyor.kapanma olmadı oyundan çıkıp sarj olmasını bekliyorum batarya dolunca devam ediyorum

Laptobu ne zaman aldın ve ne zamandır böyle yapıyor ?

slyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
22 ay oldu arkadaştan aldım onda böyle bir problem yokmuş oyun vs oynamıyordu zaten ufak oyunlar açtığında boyle bir problem yok ama mafia 2 yi oynarken sıkıntı yarattı ilk başladığımdan beri böyle bi problem var

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
22 ay oldu arkadaştan aldım onda böyle bir problem yokmuş oyun vs oynamıyordu zaten ufak oyunlar açtığında boyle bir problem yok ama mafia 2 yi oynarken sıkıntı yarattı ilk başladığımdan beri böyle bi problem var

Şimdi size söyleyeceğim yöntemi deneyin eğer sorun devam ederse yeni pil almanız şart. Öncelikle bu pili kullanmaya devam etmeyin anakartı yakarsınız. Pili alıp usta bir elektrikçiye gidin mümkünse yaşlı olsun. Bu pil öldü bunu canlandırmak lazım diyin o zaten gereğini yapar kolay gelsin.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Mümkünse yaşlı olsun :mrgreen: :D

slyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pil tam şarjlı ve fiş çekik iken 4 bucuk saaat dayanıyor normal kullanımda öldüğünden eminmiyiz:)

Reaksiyon puanı
16,128
ver servise komple şarj olurken oyun açınca boşalıyor de bakarlar batarya bozuksa garantiden değişir anakartı sorunluysa halledilir.

slyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bide dün gece bataryayı çıkarttım o şekilde pc yi açtım oyuna girtim bızt diye bises geldi ve pc kapandı sonra bataryayı yine taktım aynı kullanıma devam ediyorum batarya değilde sarj aletinde olabilirmi problem yoksa normalmi bu durum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bide dün gece bataryayı çıkarttım o şekilde pc yi açtım oyuna girtim bızt diye bises geldi ve pc kapandı sonra bataryayı yine taktım aynı kullanıma devam ediyorum batarya değilde sarj aletinde olabilirmi problem yoksa normalmi bu durum

Benim kuzenimde HP Pavilion laptop var şarjını çıkartıp fişle kullanıyor devamlı hiç bızt falan sesler geliyor demedi, bende kullandım ve duymadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tekrar bataryayı çıkartıp fişe takarmısınız? öyle oynayın bakalım sorun olucakmı? korkmayın pc patlamaz :D

slyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc kapanıyor dirk elektriği kesiyor yanı bi masaüstü pc açıkken fişi çekmek gibi bişey ve o şekil yapmıştım zaten oyuna girdim direk kapandı

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarınızın modeli nedir acaba? Bendede samsung pc varda.