Batarya değişimi var mı?

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı günler arkadaşlar .İphone 6 kullanıyorum.Telefonu çok kullandığım için şarjı 4 saat kullanımda %30lara iniyor ?Bu normal mi millet 8-9 saati bulduğunu söylüyor hayret içinde kalıyorum. Neyse konuyu saptırmadan sorumu sorayım ?Şu aralar sınavlar bitti kendimi oyuna kaptırdım ve günde 2kere şarj ediyorum doğal olarak .Neyse belli bir dönem sonra bataryanın azalacağını biliyorum .Ama bir iphone 5 kullanıcı ile aynanda safari vs gezinmeye başladık yaklaşık 10dk falan ve yanımdaki adamın şarjı %70 ten %59 a benim ise %81 den %78 a düştü yani o adam iphone 5i safaride gezinmeyle 2saati bulmadan bitecek .Sorduğumda 1.5 yıl oldu sırf bataryası yüzünden değiştircem dedi .Şimdi benimde 1.5 yıl sonra tel şarjım böyle olup atmam mı gerekecek .Hiç mi çözümü yok zaten şimdiki şarj sürem bana zar zor yeterken şarj süremin yarıdan daha az kullanım süresi vermesi beni korkutuyor

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Batarya depişimi var garanti alanına girmez ve ek ücret alınır, apple servislerinde

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Batarya depişimi var garanti alanına girmez ve ek ücret alınır, apple servislerinde

Biraz araştırdım daha iphone 6 için çıkmamış doğal yeni çıktı .Bunu güvenilir yerlerden (teknosa ,vatan ) yapılabilir mi? 200₺ yi geçer mi peki ? Telefonu vatandan aldım 2yıl içinde değiştirmeye kalksam garanti içine girer mi şimdiden saolun :)

Vahsiat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum iphone 6 için çevremdekileri insanlarda 4-5 saat gidiyor sürekli kullanımda. Ama değiştirmek istersen Apple teknik destek belli ücrete değiştiriyor diye biliyorum. Teknik servisle görüşmelisin