Başucu Kitaplarınız...

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"Bütün Kitaplar Sadece Bir Kitâbı Anlamak İçin Okunur..."

Kitaplar Gerçekten de Hayatımıza Yön Verebilir,iz bırabilir hatta odağına bile oturabilir. İşte tamda bu nokta bir konu güzel giderdi dedim ve açtım inşaallah daha evvel açılmamıştır ki gördüğüm kadarıyla açılmamış...

Konu Şu ki Hayatınıza yön Veren,Sizi derinden etkileyen iz bırakan Başucu Kitapları ilk 10 diyebileceğimiz bir listede sıralabilirmisiniz bakalım kim neyi neden okuyor ve ne buluyor kısaca da belirtilebilir...

Benden Başlayalım İsterseniz;

1- Mesnevi Şerif / Mecalis-i Seba / Fih-i Ma Fih + | Hz Mevlana Celaleddin-i Rumi (Anlatılmaz Okunur)
2- Risale-i Nur Lem'alar / Sözler + | Said-i Nursi Beddiüzzaman (Çağı Aşan Bir Bakışla Gören Evliya/Alim)
3- İnançsızlığın Anatomisi | Kemal Ural (Adı Üstünde Nokta Tespitler Dolu bu Kitapta)
4- Kur'an da Bilgi ve Kavramsal Bilgi Çerçeveleri | Musa Bilgiz (Herşeyden Önce Okunmalı Bu Kitap)
5- Kırık Testi + | M. Fethullah Gülen (Çağın en Büyük Dava İnsanı ve İslam Alimi)
6- Oryantalizm | Edward Said (Batılıların Sömürülerinin Formüllerini Deşifre Eden Adam
7- Stratejik Derinlik | Prof. Dr. Ahmed Davutoğlu (Çağın Dehalarından Desek Eksik Olmaz)
8- Merhamet ve Metanet | Ken Wilber ( Psikolojik Bir Varlık Savaş Veren Tehlikeli Bir Kitap)
9- Küresel Bunalım | Prof. Dr. Ahmed Davutoğlu ( Devlet Adamı Basireti Ender Bulunur )
10- İslamın Güler Yüzü | Eva De Vitray Meyeroviç ( Müthiş Bir Hayat ve Dünya Ufku )

........

ahmedatas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç okumadığım bir çok kitap var listenizde ..

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hiç okumadığım bir çok kitap var listenizde ..

şuana kadar okuduklarınızı bilmiyorum ama bu kitapları size şiddetle ve hararetle tavsiye ederim...Her seçiş bir vazgeçiştir düsturu ile seçtiklerimiz önemlidir sonuçta ufkumuzu şekillendiriyor.

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1- Kendi Kutup Yıldınızı Bul - Nüvide Gültunca Tulgar
2- Mümin Sekman - Her Şey Seninle Başlar
3- Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır – A. Şerif İzgören